banner1483
Öne Çıkanlar SİNEKLE MÜCADELEYE DEVAM… MARAŞGÜCÜ TÜRKİYE 3.SÜ KSÜ İŞ BİRLİĞİ AĞINA AFRİKA KITASINIDA KATTI KSÜ TANITIM FİLMİ BASINA TANITILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ

Bu haber kez okundu.

ANKARA’DA KUŞLUK VAKTİ VE ZEYNEP ARIKAN ÖZBAŞ

 Her ayın ilk pazar günü, vakfın üyeleri ve dostları, şehrin kalbinde, muhteşem bir atmosferde bir araya gelerek, güzel bir sabah kahvaltısında buluşuyor.

Misafirlerimiz kahvaltılarını yaparken, aynı zamanda gelecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular. Vakfın misyonuna olan bağlılıkları ve şehrin geleceği için verdikleri destek, her geçen gün daha da güçleniyor.

DAYANIŞMA RUHU PEKİŞTİRİLİYOR

Kahramanmaraşlılar Vakfı’nın düzenlediği kuşluk vakti yemeğine katılan CHP Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı ve kent konseyi eski başkanı Zeynep Arıkan Özbaş; “Bu özel gün, sadece bir kahvaltı etkinliği olmanın ötesinde, Kahramanmaraşlıların bir araya gelerek birlik ve dayanışma duygularını pekiştirdikleri, dostlukların güçlendiği bir platform oldu.” İfadesini kullandı.

Katılımcılar, bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla beklerken, vakfın faaliyetlerine destek vermeye devam etmek için ellerinden geleni yapacaklarına dair kararlılıklarını bir kez daha dile getirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol