banner1483
Öne Çıkanlar test Kadir tanış SANİ KONUKOĞLU ANILDI BİR ÇADIR DEVLETİ DEĞİL ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

GENÇLİKSPOR VOLEYBOL TAKIMI 2. LİG'DE!

Karşılaşmanın heyecanını ve mücadelesini tüm spor severlerle buluşturan Kahramanmaraş Gençlikspor, ilk seti 27-25, ikinci seti 25-17 kazanarak büyük bir avantaj elde etti. Üstün performansını sürdüren takımımız, üçüncü sette rakibine 23-25 yenilse de son sette 25-16'lık skorla galibiyete ulaşarak şampiyonluğa ulaştı.

 MÜDÜR CEMİL BOZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN 

Kahramanmaraş Gençlikspor'un başarısı şehri gururlandırırken, sporcuları büyük sevinç yaşadı. Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, takımı kutlayarak, hak ettikleri 2. Lig'e çıktıklarını ifade etti. Boz, "Kahramanmaraş'ın 2. Ligdeki ikinci takımı şehrimize hayırlı olsun. Yeni hedef 1. Lig… Oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi.

 ŞUBE MÜDÜRÜ MUSTAFA ARGUZ: TAKIMI KUTLUYORUM 

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mustafa Arguz da, 2. Lige yükselen Voleybol takımını tebrik ederek, “Kahramanmaraş Gençlikspor Voleybol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligine yükselen takımı kutluyorum.  Bu başarıda emeğe bulunun sporcuları, teknik heyeti, yöneticileri tebrik ediyorum.  2. Lig’de başarılar diliyorum.”

ŞUBE MÜDÜRÜ ALİ AKSU: TAKIMI TEBRİK EDİYORUM 

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ali Aksu  ise, Play-Off karşılaşmalarını şampiyon olarak tamamlayan Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı'nın Türkiye 2. Lig'e yükseldiğini belirterek, kulübü ve sporcuları tebrik etti ve 2. Ligde başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol