Öne Çıkanlar KUDUZ MÜCADELESİNDE HAVADAN AŞILAMA PROJESİ RESMİ KERMESE İLGİ DEVAM EDİYOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! YENİLENME GEREKİYOR VE BEN ADAY DEĞİLİM

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN SELİM CÜCE, DİNÇER VE KÖSE’Yİ ZİYARET ETTİ

Başkan Cüce'nin Kahramanmaraş'taki ziyareti, Göksun İlçesi'nin ekonomik potansiyelini artırmak ve istihdamı desteklemek amacıyla yapılan bir dizi temas ve ziyaretlerin bir parçasıydı. HASCEVHER İdari binasında gerçekleşen ziyarette, Cüce, Dinçer ve Hasan Köse, kent ekonomisinin mevcut durumu ve Göksun'a yapılacak yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Selim Cüce, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Hascevher Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer ile bir araya gelerek Göksun İlçesi'nin istihdamını artırmak için atılacak adımları ve gerçekleştirilecek projeleri ele aldı. İstişare ve değerlendirmelerde bulunarak fikir alışverişinde bulundular.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Göksun'un gelişmesi ve kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol