banner1483
Öne Çıkanlar SİNEKLE MÜCADELEYE DEVAM… MARAŞGÜCÜ TÜRKİYE 3.SÜ KSÜ İŞ BİRLİĞİ AĞINA AFRİKA KITASINIDA KATTI KSÜ TANITIM FİLMİ BASINA TANITILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ

Bu haber kez okundu.

SPOR DERNEKLERİNDEN BAŞKAN GÖRGEL'E ZİYARET

Spor kamuoyuna hizmet eden sporun paydaşlarından Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Saha Komiserleri Derneği ve 46 Kahramanmaraş Masterler Derneği Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Gençlik ve spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü, Gençlikspor Kulübü Yöneticisi Mustafa Arguz, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Fatih Dağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 46 Masterler Derneği Başkanı Dursun Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ‘Kahramanmaraş’ımızın 50 yılını inşa edeceğiz’ diyerek Spor yatırımlarını anlattı.

Başkan Görgel Konuşmalarında şu ifadeleri kullandı; “Yeni dönem içerisinde stadyumumuzu yapacağız. Ben bu şehirde yıllarca futbol oynadım. Amatör futboldan da çok sayıda tanıdığım var. Buraya dört dörtlük bir stadyum kazandırmamız gerekiyor. Bu dönem içerisinde stadyumumuzu yapıyoruz.

Olimpik yüzme havuzu da şehrimizin bir eksiği, şehrimize kazandıracağız. İlçelerimize yarı olimpik yüzme havuzları yapacağız. Şehrimizde şampiyon sporcu geliştirme merkezini yapacağız. Projelerimizi hayata geçireceğiz. Spor Vadisi ile Spor’a yeniden değer katacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol