banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA CAN MI GELİYOR?

Yerelde yapılacak il ve ilçe başkanlıkları için isimler ortaya çıkarken, uzun zamandır teşkilatın içerisinden gelen, amiyane tabirle partinin mutfağından gelen Hikmet Can’ın, aktif siyaset adına AK Parti İl Başkanlığı için aday olduğu haberi kamuoyunun gündeminden düşmüyor.  

Partide, kamuoyunda karşılığı olan bir isim olarak bilenen Hikmet Can’ın, Ak parti teşkilatının hemen Her kademesinde çeşitli görevlerde bulunduğu ve zamanın ilgili başkanlarından almış tüm görevlerimi başarılı bir şekilde ve layıkı ile yerine getirdiği ifade ediliyor.

İl başkanlığına talip olup, bu görevi başarı ile yerine getireceğine inanılan, bu bağlamda yerelde ve Ankara’daki görüşmeleri, istişareleri ve kulis çalışmaları yaptığı bilinen Can’ın yakın bir tarihte, basın mensupları aracılığı ile resmen aday olduğunu açıklaması bekleniyor.   

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAĞI TÜM KAMUOYU TARAFINDAN KESİNLİK KAZANAN HİKMET CAN KİMDİR?

Hikmet Can - 1983 yılında Kahramanmaraş doğumlu olup aslen Kayabaşı Mahallesindendir. İlk, orta ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Lisans eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler fakültesi işletme bölümünde tamamlamıştır.

2005 yılından itibaren 19 yıl Kahramanmaraş Barosunda çeşitli birimlerde görev aldı ve Baro da ki görevi hala devam etmektedir ayrıca 2020 yılında itibaren Mimar Ejder Susaçan ve kardeşleri ile beraber kendilerinin kurmuş oldukları sektörün öncü ve güçlü firmalarından Royal Yönetim de Emlak, Profesyonel Site yönetimi ve inşaat sektöründe ticari faaliyetlerine devam etmektedir.

2011 yılında katılmış olduğu Ak Parti teşkilatına Gençlik Kolları Teşkilatında mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ile başladı ve Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Ak Parti eski İl Başkanı ve geçmiş dönem Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ahmet Özdemir ile birlikte Onikişubat İlçesi kurucu ekibinde görev aldı ve Onikişubat ilçe başkan yardımcısı ve Onikisubat ilçe SKM başkanlığı görevlerini icra etti. Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan yardımcılığı ve İl başkanlığında İdari ve mali işler başkanlığı ile Onikişubat ve Elbistan ilçelerinin İl Koordinatörlük görevlerini yürüttü.

Evli 2 çocuk babası olan Hikmet Can, Kahramanmaraş Barosundaki görevini yaparken, Kurucusu ve ortağı olduğu Royal Yönetim Şirketinde ticareti faaliyetlerini sürdürmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol