banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

İÜ REKTÖRÜ PROF. DR. BAKAN’IN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

105 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kenetlenen büyük Türk milleti, tarihin gördüğü en destansı direnişlerden birini sergileyerek Kurtuluş Savaşı’nı zaferle nihayetlendirmiştir.

Gazi Mustafa Kemal’in gençlere duyduğu güvenç ve inancın bir nişanesi olarak Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanan bu günde, kurucu önderimizin taşıdığı hissiyatı paylaşıyor, ülkemiz ve milletimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine yürekten inanıyoruz.

İstiklal Üniversitesi olarak bu anlayıştan hareketle, milli şuur ve asabiyeye sahip, çağın gerektirdiği bilgiyle donanmış nesiller yetiştirmeye, gayret ediyoruz. Biliyoruz ki, bu emekler zayi olmayacak, büyük ve güçlü Türkiye yolunda ülkemizin attığı adımlarda yetiştireceğimiz bu gençler en ön safta yer alacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve tazimle anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol