banner1483
Öne Çıkanlar KSÜ İŞ BİRLİĞİ AĞINA AFRİKA KITASINIDA KATTI SİNEKLE MÜCADELEYE DEVAM… Cengiz ve Emirhan Gitti TOPLU KONUTLARIN TEMELİ KSÜ TANITIM FİLMİ BASINA TANITILDI

Bu haber kez okundu.

ARSLANHAN’IN HASTANEDEKİ TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Alınan bilgilere göre, Arslanhan'ın böbreğindeki taşın neden olduğu rahatsızlık sonucu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Resul Arslanhan'ın bilinci açık olsa da böbreğindeki taşın alınması için ameliyat edilmesi gerekiyor.

Böbreğindeki taşın tıkanmasına bağlı olarak böbreğinin ne kadar zarar gördüğü ve böbrek nakli gerekip gerekmediği ameliyat sırasında netlik kazanacak.

ARSLANHAN AİLESİ: SAĞLIK DURUMU İYİ

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Resul Arslanhan’ın oğlu Ertuğrul Arslanhan, babasının durumu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak,  Kahramanmaraşlılara teşekkür etti. “Böbrek rahatsızlığı nedeni ile şu anda KSÜ Tıp Fak. Hastanesinde tedavisi devam eden ve tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutulan babam Resul Arslanhan'ın sağlık durumunu merak ederek bizi arayıp "geçmiş olsun" diyenlerden ve dua edenlerden Allah razı olsun. Arslanhan ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz. Hayati tehlikeyi atlatan babamın sağlık durumu Allah'a şükür iyiye gidiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz. Allahım hepinizden razı olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol