banner1483
Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İKİNCİ KEZ TOPLANDI BU KEZ ATATÜRK PARKINDA GERÇEKLEŞTİ. ENAYİLİK DEĞİLDİR BU ÖRGÜTÜN ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ Başkan Okumuş; Muhtarlarla Beraber

Bu haber kez okundu.

AKDO’DA YENİ LEZZETLER, YENİ ÇEŞİTLER

AKDO, uzun yıllardır tatlı ve dondurma sektöründe öncü konumda olan bir firma olarak biliniyor. Yalnızca Kahramanmaraş'ta değil, Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri bulunan AKDO, binlerce kişiyi istihdam ederek müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Son teknolojiyle donatılmış makinelerde üretilen AKDO'nun dondurmaları, el değmeden, katkı maddesi kullanılmadan üretiliyor. Bu da her bir kaşıkta mutluluk bulacağınız sağlıklı Maraş dondurmalarının lezzetini artırıyor.

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını vurgulayarak, onlarca dondurma çeşidinin yanı sıra onlarca tatlı çeşidiyle de müşterilere hizmet ettiklerini belirtti. Davarcıoğlu, müşterilerin AKDO'da istedikleri dondurma, tatlı, pasta ve çikolatayı bulabileceklerini sözlerine ekledi.

Yeni Şeftali ve Kavunlu dondurmalarının da eklenmesiyle AKDO, lezzet yolculuğunda müşterilerine daha fazla seçenek sunmaya devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol