banner1483
Öne Çıkanlar SİNEKLE MÜCADELEYE DEVAM… MARAŞGÜCÜ TÜRKİYE 3.SÜ KSÜ İŞ BİRLİĞİ AĞINA AFRİKA KITASINIDA KATTI KSÜ TANITIM FİLMİ BASINA TANITILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ

Bu haber kez okundu.

-MST TESLİMATLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
 Gaziantep OSB’de 1994 yılında şahıs firması olarak kurulup, resmi kurum ve kuruluşlara taahhüt işleri, inşaat yapımı ve müteahhitlik faaliyetlerini devam ettiren Murat Terlemez, Sanko İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilen 6 serisi MST kazıcı yükleyici ile makina parkını daha da güçlendirdi.

Sanko Makina İmalat Makine Satış Müdürü İzzet Kocalar ve Bölge Satış Sorumlusu Kerem Uçar’ın da katıldığı törenle, 2 adet 6 serisi MST kazıcı yükleyici, Kadir Terlemez, Murat Terlemez ve Durdu Terlemez’e teslim edildi.

Makina parklarına 6 serisi MST kazıcı yükleyicileri katmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Murat Terlemez, ‘’Yerli ürün olması ve 2013 yılında aldığım 6 serisi MST kazıcı yükleyicilerden öncelikli olarak yakıt, performans ve satış sonrası hizmetlerden  çok memnun olmam ve tabi ki Sanko’ya duymuş olduğum sonsuz güven tercih sebebim olmuştur'' dedi.


Tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş ve tarım makinaları, finans, bilişim, AVM, sağlık,  eğitim ve gayrimenkul sektörlerinde başarıyla hizmet veren Sanko Holding, Ekim 2003 tarihinde ülkemizdeki yerli üç kazıcı yükleyici üreticisinden biri olan Mastaş Tic. A.Ş' yi bünyesine katarak iş makinası sektöründe üretici konumuna geldi.

 

Sanko İş ve Tarım Makinaları, Gaziantep’teki 42.000 metrekarelik kapalı alanlı modern teknoloji ile donatılmış tesislerde MST markalı ürettiği kazıcı yükleyici, teleskopik forklift ve mini ekskavatör ile ulusal sanayiimize önemli değer katmaktadır.


MST markası ile kazıcı yükleyici üretimine 2003 yılında başlanıldı, 2008’de ise teleskopik forklift üretimine geçildi. MST teleskopik forklift, 7 metreden 17 metreye kadar yük kaldırma kapasitesine sahip olup, Türkiye’nin ilk ve tek yerli üretimidir.

 

Sanko İş ve Tarım Makinaları ailesinin yeni üyesi olan MST mini ekskavatörlerin, 1.6 ton -  5.5 ton arasında 5 ayrı modeli ile kamuda ve özel sektörde çok büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

 

Sanko İş ve Tarım Makinaları tesislerinde üretilen iş makinaları, MST markası ile 70’den fazla ülkede çalışmaktadır.


MST markası ile adından sıkça söz ettiren Sanko İş ve Tarım Makinaları, Türkiye genelinde yaygın servis ağı ile hizmet veren üst düzey bakım ve tamir hizmetlerinin yanı sıra, yüksek yedek parça bulunabilirlik oranı ve tam teçhizatlı mobil servis araçları ile müşterilerine sorunsuz ve kaliteli bir hizmet ulaştırmaktadır.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol