Öne Çıkanlar ÇOCUKLAR HAVUZLARI ÇOK SEVDİ EDELER GRUBU ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYOR HATAYSPOR 1-1 KAHRAMANMARAŞSPOR İLK SÜRPRİZ FIRAT GÖRGELDEN MHP ÜMİT KAPISI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

 Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantı yoklama ve açılışın ardından Mart Ayı Meclis Toplantısına ait tutanak özetinin okunması ve oylanmasıyla devam etti.

Gündem maddelerinin görüşülmeye başlanması ile gündemin 16. Maddesinin 1. Madde olarak değiştirilmesi oybirliği ile kabul edildi. Bu oylamanın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yerini Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Cemal Tanrıverdi’ye devretti.

Başkanvekili Tanrıverdi gündemin 1. Maddesi olan Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın 2014 Mali yılı Faaliyet Raporu ile ilgili teklifi üzerine faaliyet raporu hakkında bilgi vermek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u kürsüye davet etti.

2014 Mali Yılı Faaliyet Raporu hakkında Meclis’e bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bir yıl içerisinde yapılan çalışmalara kısaca değinerek Meclis üyelerini bilgilendirdi.

Gündemin birinci maddesi olan Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın 2014 Mali yılı Faaliyet Raporu ile ilgili teklifi oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 96. Ve 97. Maddelerinin de seçim yapılması gerektiğinden dolayı öne çekilmesi ile görüşmeye geçildi.

Gündemin 96. Maddesinde 96-  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisinde bir yıl süreyle görev yapmak üzere encümen üyeliği seçiminde;

Gündemin 97. Maddesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisinde bir yıl süreyle görev yapmak üzere ihtisas komisyon üyeliği seçiminde komisyon üyeliklerini seçimi yapıldı.

Bu gündem maddesinin oylanmasının ardından Meclis Başkanvekili Tanrıverdi, gündem maddelerinin birer sıra kaydırılarak oylanması hususunda meclis oylamasına sundu ve oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. Maddesinde İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının Nurhak İlçesi Hüyük Mahallesinde bulanan Hüyük Caddesi isminde değişiklik yapılması ile ilgili teklifi Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 3. Maddesinde İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının Onikişubat İlçesi Karamanlı Mah. Ağcalı Rekreasyon alanında 16.01.2015 gün onanlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Plan değişikliğine itiraz ile ilgili teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 4. Maddesinde İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Yenişehir Mah. 1490 ada 2 nolu parselde 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 5. Maddesinde İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının Onikişubat İlçesi Fatih Mah. 808 ada 2 nolu parselde 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 6. Maddesinde İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Yenişehir Mah. 653 ada 151 ve 152 nolu parsellerde 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 7. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mah. 5668 ada 2 nolu parselde 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 8. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Yenişehir Mah. 3266 ada 9 nolu parselde 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 9. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Pirireis Mah. 6150 ada 6, 7 nolu parseller, 6154 ada 4 nolu parsel, 4247 ada 10 nolu parselde 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 10. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Onikişubat İlçesi Hacıibrahimuşağı Mah. 103 ada 202 nolu parsel, 152 ada 1 ve 6 nolu parsellerde 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol