Öne Çıkanlar ÇOCUKLAR HAVUZLARI ÇOK SEVDİ İLK SÜRPRİZ FIRAT GÖRGELDEN MHP ÜMİT KAPISI EDELER GRUBU ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYOR HATAYSPOR 1-1 KAHRAMANMARAŞSPOR

Bu haber kez okundu.

MAHŞERİN 4 ATLISI

Bu çalıştayda, yeni dönemde sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla ilgili stratejiler belirlenecek ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapılırken, 31 Mart Seçimlerinde başarı elde eden CHP'de, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında belediye başkanlarıyla bir araya gelinerek gerçekleşen çalıştayda belediyecilik alanında gerçekleştirilecek icraatlar ve stratejiler masaya yatırıldı.

SÜPER LİGİN TAKIM KADROLARI

Pazarcık Belediye Başkanı Av. Haydar İkizer, Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, çalıştaya katılmak üzere Ankara'ya gittiler. Ankara'da CHP Milletvekili (atom karınca) Ali Öztunç ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.

Yerel siyasette güçleri ve dengeleri alt üst eden, yerel siyasete ayar veren, seçimlerde elde ettikleri başarıları ile süper ligde mücadele verecek bir kadro oluşturdukları imajını verdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol