Öne Çıkanlar NEY KONSERİ VE EBRU SANATI KURSU dizi ŞEHİTLER YÜREĞİMİZE KOR ATEŞE DÜŞÜRDÜ TOPLU KONUTLARDA KURA HEYECANI SALONU KAHKADAN KIRDI GEÇİRDİ

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KAMUOYU DUYURUSU

Dün Dulkadiroğlu Belediyesi KAMUOYUNUN DİKKATİNE başlıklı bir yazı yayınlayarak, 1-5 Nisan tarihleri arasında Belediyenin 63 milyon TL borçlandırıldığı ve Dulkadiroğlu Belediyesi ile ilgili hususlar kamuoyu ile paylaşılmaya devam edeceği açıklanmıştı.

Bu açıklamanın üzerine Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

KAMUOYUNA DUYURULUR başlığı ile yapılan açıklama aynen şöyle:

”31 MART SEÇİMLERİNDE DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞLKANLIĞINI KAZANAN YENİDEN REFAH PARTİSİ ADAYI VE AKRABALARINDAN OLUŞAN YÖNETİM EKİBİ,  GÖREVE BAŞLAR BAŞLAMAZ İŞ ÜRETMEK YERİNE YALAN VE İFTİRA ÜRETMEYE BAŞLAMIŞTIR. 

1-BELEDİYENİN TOPLAM CARİ BORCUNUN TAMAMI, SANKİ 1-5 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILMIŞ GİBİ GÖSTERİLMEKTEDİR.

KAMU İHALE VE HARCAMA ESASLARINA GÖRE BUÖLÇÜDE BÜYÜK BORÇLANMANIN BU KADAR KISA SÜREDE HİÇ BİRŞEKİLDE YAPILAMAYCAĞINI BAŞKAN VE YÖNETİMİNİN GAYET TABİ BİLMELERİ GEREKİR. BİLEREK VE İSTEYEREK ZANDA BULUNMANIN VE İFTİRA ATMANIN MEL’UNLUK OLDUĞUNU HATIRLATIRIZ. 

63 MİLYON DİYE ZİKREDİLEN BORÇ BELEDİYENİN TOPLAM CARİ BORCUDUR. BU RAKAMIN İÇİNE ARALIK, OCAK, ŞUBAT MART AYI FATURALARI DÂHİLDİR.

1-5 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN İŞLEM, 31 MART ÖNCESİ YAPILAN İHALELERİN DOSYALARININ KAPATILMASI İŞLEMİDİR.

MÜTEAHHİTLERİN VE ŞEHRİMİZ ESNAFLARINI BU SIĞI ZİHNİYETİN İNSAFINA BIRAKILMAMASI İÇİN BU İŞLEMLER BU DÖNEMDE YAPILMIŞ OLUP NE KADAR DOĞRU İŞ YAPILDIĞI ESNAF VE İDARE TARAFINI TÖHMET ALTINDA BIRAKAN BUGÜNKÜ TALİHSİZ AÇIKLAMA İLE ANLAŞILMIŞTIR.

AYRICA BU SÜREÇTE YAPILAN TÜM İŞLEMLER HAKKINDA, DEVİR TESLİM TÖRENİ SÜRECİNDE BAŞKANIN KAYINBİRADERİ VE HÂLİHAZIRDAKİ YARIDIMCISI OLAN ZATA DETAYLICA ANLATILMIŞ VE BİLGİ VERİLMİŞTİR.

TENHADA BU AÇIKLAMALARI ANLAMIŞ GİBİ YAPANLARIN ULUORTA KAMUOYUNA AÇIKLAMA YAPMASI ANLAŞILAMAMIŞTIR.

2-YAPILMAMIŞ İHALELERİ İPTAL ETMEK KOMEDİ SKEÇLERİNE KONU OLACAK BİR DURUM OLMAKLA BİRLİKTE,  ZİHİNLERİ BULANDIRMAYA, HALKI KANDIRMAYA, ÖNCEKİ DÖNEME KARŞI ALGI OLUŞTURMAYA YÖNELİK ŞOV HAREKETLERİDİR. OYSA HEMEN HERKES BİLİR Kİ HER YIL BAHAR AYINDA SEZON BOYUNCA İHTİYAÇ OLAN MALZEMELERİN İHALESİNİN YAPILMASI RUTİNDİR.

BU İHALELER İPTAL EDİLDİĞİNDE ELİNİZE GEÇECEK TEK ŞEY AYNI MALZEMELERİ 3 AY SONRA DAHA PAHALI ALMAKTIR.

3 - DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANI, BELEDİYEYE İLK GELİŞİNDE YAPTIĞI KONUŞMASINDA İLK İCRAAT OLARAK PERSONEL MAAŞINI ÖDEDİĞİNDEN BAHSETMİŞTİR.

GÖREVE BAŞLAR BAŞLAMAZ ŞOV KOKAN HAREKETLERDE BULUNAN YENİDEN REFAH PARTİSİ ADAYINA HATIRLATMAK İSTERİZ Kİ MAAŞ ÖDEMELERİ HENÜZ SİZ GÖREVE GELMEDEN ÖNCE,  PERSONEL MAAŞLAR1-5 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA BANKAYA YATIRILMIŞTIR. YİNE HATIRLATMAK İSTERİZ Kİ BU DURUM HER ZAMAN İNSAN TEMELLİ ÇALIŞAN VE PERSONELLERİNE HAK ETTİĞİ DEĞERİ VEREN AK PARTİ BELEDİYELERİ İÇİN MUTAT BİR UYGULAMADIR.

SEÇİM ÇALIŞMALARI ESNASINDA, BAŞKA PARTİLERDEN TRNASFER YAPARKEN KİMLERE NE KARŞILIĞINDA NELER VAAD ETTİĞİNİZ ORTAYA ÇIKTIĞINDA, ARKASINA SIĞINDIĞINIZ HADİSİ ŞERİFTEKİ “MELUN’UN”  KİM OLDUĞUNU KAMUOYU GÖRECEKTİR.

SON OLARAK KAMUOYUNU AYDINLATMAYA DEVAM EDECEĞİNİZDEN BAHSETMEKTESİNİZ.

BU HASSASİYETİNİZİ 31 MART ÖNCESİ DÖNEMDEN KALAN ARSA VE GAYRI MENKULLERİ SATMAYA BAŞLADIĞINIZDA DA GÖRMEK İSTERİZ.

SAYGILARIMIZLA-AK PARTİ DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANLIĞI”

*

DULKADİROĞLU BELEDİYESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA AYNEN ŞÖYLE:

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçiminde Dulkadiroğlu İlçesi Yeniden Refah Partisi adayı Sayın Mehmet Akpınar seçimleri kazanmıştır.

Geçici seçim sonuçları kamuoyuna 1 Nisan’da ilan edilmiştir.

Seçimleri kaybettiklerini bilmelerine rağmen 1-5 Nisan tarihleri arasında belediyemiz 63 milyon TL borçlandırılmıştır.

Belediyeye ait kiralık araçların Ak Parti teşkilatlarına tahsis edildiği tespit edilmiştir.

1-5 Nisan tarihleri arası yapılan borçlandırma yapılan araç tahsisleri tarafımızdan inceleme altına alınmıştır. Eski yönetimin yaptığı bu borçlanma ve tahsis işlemi en hafifinden etik değerlere aykırıdır.

Ayrıca bayram tatili dönüşüne de üç büyük ihale planlamışlardır.

Bu sebeple oluşan güvensizlik nedeniyle planlanan üç ihale iptal edilmiştir.

Dulkadiroğlu Belediyesi ile ilgili hususlar kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol