Öne Çıkanlar YURT İNŞAATINI İNCELEDİ BUZ PİSTİNDE FIRTINA GİBİ ESTİLER Bandırmaspor 3 -0 Kahramanmaraşspor açılışı K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ YÜRÜTME’DE YENİ DÖNEM!

Yıllardır Ak Parti İl teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan Cüneyt Doğan, seçimlerin ardından yeni yürütme kurulunu da belirledi.

Ak Parti Eski İl Başkanı Fırat Görgel’in görev vermediği bazı isimlerin tekrar yürütme kurulu listesinde yer alması dikkatlerden kaçmazken, kamuoyunda bu operasyon bir revizyon olarak yorumlandı.

HAKAN DERELİ’YE EN DOĞRU GÖREV

Daha önce AK Parti İl yönetiminde yer alan ve Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Hakan Dereli, yeni belirlenen Yürütme Kurulunda Teşkilat Başkanı olarak görev yapacak.

Tanıtım ve Medya Başkanlığına tanıdık isimlerden siyasetin en aktif ismi Murat İldeniz getirilirken, partinin mihenk taşı Hakan Kiraz’a ise Mali ve İdari İşler Başkanlığı görevi verildi.

YENİ YÜRÜTME KURULU İSİMLERİ

Başkan Cüneyt Doğan’ın yaptığı değişiklikle birlikte yeni Yürütme Kurulu'nda şu isimler görev alacak:

Görev dağılımının ardından Başkan Cüneyt Doğan, yeni Yürütme Kurulu üyelerine başarılar diledi. Bu değişiklikler, AK Parti İl Başkanlığı'nın daha etkili ve verimli bir şekilde çalışmasına katkı sağlamayı hedefliyor. Yeni Yürütme Kurulu üyelerinin, parti faaliyetlerini daha etkin bir şekilde sürdürecekleri belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol