Öne Çıkanlar ÇOCUKLAR HAVUZLARI ÇOK SEVDİ EDELER GRUBU ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYOR HATAYSPOR 1-1 KAHRAMANMARAŞSPOR İLK SÜRPRİZ FIRAT GÖRGELDEN MHP ÜMİT KAPISI

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN BEL. BASIN MÜD. DÜNDAR KUNDAKCI

Göksun Belediyesi’nin  iletişim stratejilerinin geliştirilmesi ve yürütülmesinde önemli bir rol üstlenecek olan Kundakcı’nın deneyim ve birikimi ile belediyenin iletişim faaliyetlerine önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.

Kundakcı’nın göreve atanmasının belediyenin iletişim alanındaki hizmet kalitesini artıracağı da ifade edildi.

Dündar Kundakcı, atamasıyla ilgili şu sözlere yer verdi: "Hakka ve hakikate gönül vermiş, birlikte yol yürümekten onur ve gurur duyduğum Göksun Belediye Başkanımız Sayın Selim Cüce’nin tensipleriyle eşsiz güzellikler barındıran Göksun’umuza Basın Yayın Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım.

Muhteşem doğası, yaylası, kültürü ve elması başta olmak üzere yeşilin bin bir tonunu taşıyan bu güzel ilçemize hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır."

Ayrıca Kundakcı, görevinin Göksun'un tanıtımını daha ileri seviyelere taşımak için adalet, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda mesai arkadaşlarıyla birlikte çalışacağını belirtti.

Kundakcı, Göksun'da görev yapan basın mensuplarıyla işbirliği içinde olacaklarını ve kamuoyuna doğru ve güvenilir bilginin en kısa sürede ulaşması için sürekli iletişim halinde olacaklarını vurguladı.

Kundakcı, atamasının Göksun'a ve kendisine hayırlı olmasını dileyerek, bu göreve layık gören Başkan Cüce'ye teşekkürlerini iletti.

KİMLİK GAZETESİ olarak Göksun Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atanan Dundar Kundakcı'ya yeni görevinde başarılar diliyoruz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol