Öne Çıkanlar NEY KONSERİ VE EBRU SANATI KURSU dizi ŞEHİTLER YÜREĞİMİZE KOR ATEŞE DÜŞÜRDÜ TOPLU KONUTLARDA KURA HEYECANI SALONU KAHKADAN KIRDI GEÇİRDİ

Bu haber kez okundu.

PAZARCIK’TA BAŞKAN İKİZER KOLTUĞA OTURDU

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ile görüşen İkizer'e, CHP Milletvekili Ali Öztunç, CHP İl Başkanı Ünal Ateş, CHP Pazarcık İlçe Başkanı Bayram Kunduru ve görevini devreden Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan da eşlik etti.

PAZARCIK'I YENİDEN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Belediye Başkanı Haydar İkizer, yaptığı açıklamada, "Bizim amacımız, Pazarcık halkına yapacağımız hizmetlerle Pazarcık’ın bu acılarını dindirmek istiyoruz. İlçemizden göçü durdurmak Pazarcık’ı yeniden cazibe merkezi haline getirmek, yurtdışında yaşayan hemşehrilerimizin de ilgisini çekeceği, katkı sunacağı projelerle, ötekisi olmayan bir anlayışla, hiçbir siyasi parti siyasi görüş farkı gözetmeden tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek demokratik yönetim anlayışıyla tüm Pazarcık’ı kucaklamak, doğasını ve tüm tarihi dokusunu korumak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İLK İŞİM ATATÜRK PARKINI TEKRAR HİZMETE AÇMAK

İkizer, ilk işinin "Yarın Atatürk parkının çöplerini temizleyerek, gerekli bakımını ve ışıklandırmasını da yaparak halkımızın hizmetine açmak olacak" şeklinde belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol