Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

HANGİ İŞİ YAPARSANIZ YAPIN AMA HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPIN!
 Trabzon Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerine tecrübelerini paylaşan Saral, meslek lisesinde öğrenim gördükleri için öğrencileri kutladı. Öğrencilere kendilerine değer vermelerini öneren Saral, “İnanmak, istemek, hayal etmek her şeyin başlangıcıdır. Yaklaşık 15 bin çalışanı olan SANKO’da 2004’te satış temsilcisi olarak işe başladım. Bugün ise müdürlük görevini yerine getiriyorum” dedi.

 

Öğrencilere hiçbir koşulda mücadeleden vazgeçmemeleri çağrısında bulunan Saral, “Trabzon Vakfıkebir’de dünyaya geldim. Babam memurdu ve dört çocuklu bir aileydik. Köyde okudum, zor şartlarda yetiştik. Isınmak için okula odun taşıyorduk. Önlük almaya bile olanağımız yoktu. Ayakkabı boyacılığından bahçede yetiştirdiğimiz karalahanaları pazarda satmaya varıncaya kadar birçok iş yaptım” diye konuştu.

 

GELECEĞE UMUTLA BAKIN

Öğrencilerin başarmak için hedefe kitlenmeleri gerektiğine dikkati çeken Saral, “Sıkıntılar çektim ama hayal bile edemeyeceğim bir firmada 12 yıldır çalışıyorum. Geleceğe umutlu bakın. Bugün çektiğiniz sıkıntılar size artı olarak dönüyor. SANKO Holding’in sloganı ‘İşin hilesi dürüstlük’. Sizler de her koşulda dürüst olun. Ülkemizin fabrikalarının sizlere ihtiyacı var. Üretmezsek güçlenmemiz mümkün değil. Hangi işi yaparsak yapalım ama her zaman en iyisini yapalım” ifadelerini kullandı.

 

Öğrencilere “yeteneklerinizi bilin, hayal ettiklerinizi gerçekleştirin. Herkes patron olmak zorunda değil. Herkes iyi bir işe sahip olabilir. Donanımlı mezun olun” önerisinde bulunan Saral, “Kendinizi ve işinizi severseniz herkes size saygı duyar. Ancak bu şekilde ailenize ve topluma katkınız olur. Geleceğiniz için ciddi mücadeleler veriliyor. Bu mücadeleye kayıtsız kalmayın” diyerek, sözlerini tamamladı.   

 

Saral, paylaşımının ardından Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hacı Emin Güler’e, MST adına plaket takdim etti.

 

SANKO MAKİNA

Sanko Holding, Ekim 2003 tarihinde kazıcı yükleyici üreticisi Mastaş’ı bünyesine katarak iş makinası sektöründe üretici konumuna gelmiştir. Sanko Makina Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen MST marka iş makinaları, MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Gaziantep’teki 42.000 metrekarelik kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılmış tesislerde üretilmektedir.

 

MST İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gaziantep tesislerinde, MST markası ile kazıcı yükleyici, teleskopik forklift ve mini ekskavatörler üretilerek, Sanko çatısı altında ulusal sanayimize önemli değer katılmaktadır. Sanko, teleskopik forklift ve mini ekskavatörde, “ilk ve tek yerli üretim” konumunu sürdürmektedir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol