Öne Çıkanlar MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR Arafatta olmak KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MEHMET BALDUK VAKFI KURULDU

Kahramanmaraş'ın gelişmesi ve tanınması için büyük çaba harcayan iş insanı Mehmet Balduk'un geçtiğimiz yıl vefat etmesinin ardından, kızı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, babasının hatırasını yaşatmak amacıyla bu vakfı kurdu.

Vakfı, annesi Sibel Balduk ve kardeşi Emre Balduk ile birlikte kuran Nazlı Ceylan Balduk Kurtul,  "Mehmet Balduk Vakfı"nın  kuruluşunu sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu:

"Yıllardır ilmek ilmek uğraştığın, çok önem verdiğin gençlerin eğitim hayatı için, kaldığın yerden biz devam ettiriyoruz Babam. Kendini feda ettiğin, çok sevdiğin memleketin için biz de çabalıyoruz gözün arkada kalmasın.

Bana hep derdin ya 'sana bütçe vereyim Maraş'ımızın tanıtımını yap!' İnşallah onu da yapacağız @emrebalduk canımla omuz omuza.. Senin gibi yapamasak da elimizden gelenin en iyisini yapacağız söz! Hayattaki tek gayemiz senin yaptığın iyiliklerinin senin adına devam etmesi, insan zincirleri ile bu halkanın büyümesi. Mehmet Balduk Vakfı hayırlı uğurlu olsun ! @mehmetbaldukvakfi"

Nazlı Ceylan Balduk Kurtul'un babasının adını taşıyan vakıf aracılığıyla gençlerin eğitim hayatına katkıda bulunmayı ve babasının mirasını yaşatmayı amaçladığı belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol