Öne Çıkanlar KUDUZ MÜCADELESİNDE HAVADAN AŞILAMA PROJESİ RESMİ KERMESE İLGİ DEVAM EDİYOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! YENİLENME GEREKİYOR VE BEN ADAY DEĞİLİM

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ ÖZTUNÇ VE CHP’Lİ BAŞKANLARIN ANKARA ÇIKARTMASI

31 Mart Seçimlerinde başarı elde eden CHP'de, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında belediye başkanlarıyla bir araya gelinerek çalıştay düzenlenecek. Türkiye genelinden tüm belediye başkanlarının katılacağı bu çalıştayda, belediyecilik alanında gerçekleştirilecek icraatlar ve stratejiler masaya yatırılacak.

Bu kapsamda Kahramanmaraş'tan, Pazarcık Belediye Başkanı Av. Haydar İkizer, Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, çalıştaya katılmak üzere Ankara'ya gittiler. Ankara'da CHP Milletvekili Ali Öztunç ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.

Çalıştay da, parti örgütü-belediye ilişkisi de ele alınacak. Genel Başkan Özel'in, belediye başkanlarının parti örgütlerini dizayn etmemesi ve işleyiş noktasında parti örgütlerinin de belediye başkanlarına destek olması yönünde talimatlar vermesi bekleniyor.

MİLLETVEKİLİ ÖZTUNÇ VE BAŞKANLARDAN BAŞKAN YAVAŞ’A ZİYARET

Ziyaretin çok verimli geçtiğini belirten Milletvekili Öztunç, Başkanımız Mansur Yavaş Kahramanmaraş’ta seçimi kazanan Belediye Başkanlarına Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Öztunç, “Başkan Mahsur Yavaş’tan Pazarcık Belediyesine hibe araç temini konusunda yardım edeceği sözünün yanı sıra diğer belediyelere de öncelik sırasına göre desteğin yapılacağı sözünü de aldık. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol