Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

SANKO OKULLARI NASA BULUŞ ŞENLİĞİNDEN ÜÇ ÖDÜLLE DÖNDÜ

Amerika dışında yalnız Türkiye’de düzenlenen ve buluşların şenlik ortamında yarıştığı etkinliğe, SANKO Okulları 7’nci sınıf öğrencileri Hacer Ela Tosyalı, Eylül Ecrin Küçük, 9’uncu sınıf öğrencileri Hüsna Ahsen Olgar, İlyas Batuhan Özkan, 10’uncu sınıf öğrencisi Burak Arda Erdoğan, 11’inci sınıf öğrencisi Onur Emre Özefe, Fen Bilimleri Öğretmenleri Fatih Mehmet Günaydın, Gülden Dilsiz ve Mekatronik Öğretmeni İbrahim Erdem Bakar katıldı.

Fen Bilimleri Öğretmeni Gülden Dilsiz ve Mekatronik Öğretmeni İbrahim Erdem Bakar Hobiciler Kategorisinde “En Prestijli Tasarım” ödülünü, Fen Bilimleri Öğretmeni Fatih Mehmet Günaydın ise birincilik ve “En Artistik Tasarım” ödülünü kazandı.

NASA Buluş Şenliği, bu yıl “Kağıt Sepete” konusuyla düzenlenirken, şenlikte bir A4 kağıdı çöp sepetine bir seri ardışık eylemler ile en kısa sürede atabilecek düzenek yapılması istendi.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve danışman öğretmenleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol