Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESELESİ VARDI
 Cümleleri özenle seçmeye çalışır gibi, Elbistan ile aralarındaki siyasi, yerel yönetimsel anlamda ve bölgesel rekabet yüzünden biraz sitem yüklüydü sanki. Bakışlarından, ağzından dökülen cümlelerden bunu anlamak mümkündü. Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük için, iyi niyetli, gayretli cümleler kurmaya çalışsa da, OSB yerinin yanlış olduğunu, Nurhak yoluna yapılacak OSB’nin yatırımcıya yararlı olamayacağını belirtmeden de geçemiyordu. Elbistan-Afşin ve Göksün üçgeninde kurulacak bir OSB, yatırımcıyı buraya çekecek iken, adresin yanlışlığına üzülüyordu.

YARIM ASIRLIK KONAK RESTORESİ

Mehmet Ağa ismiyle maruf zengin, hatırı sayılır vatandaş, konağı hibe eder. Konak tamamen taş ve ahşap. Başkan Fatih Mehmet Güven, yarım asrı geçmiş tarihi konağın restoresi için kolları sıvanmış, tarihi dokuyu muhafaza ederek, günümüze kazandırmak istemiş. Geçmişin izlerini günümüze taşırken, çok büyük özen gösteriyor. Geçmişiyle gurur duyan toplumun bir ferdi olan başkan Güven, tarihi gün yüzüne çıkartma adına verdiği gayret, halktan da büyük takdir topluyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol