banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GÜREŞ AĞASI; SAMİ KERVANCIOĞLU

Şahin Hopur, 15 Temmuz ruhuna ilişkin cümleleri sıraladı, darbeleri lanetledi ve 15 Temmuz’u yeniden kurtuluş, yeniden milli şahlanış olarak tarif edip, milli iradenin hainlerin oyununu bozduğuna vurgu yaptı, güreşlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İkinci olarak alanda söz alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ise, 15 Temmuz ruhuna ilişkin düşüncelerini paylaştı, İl Müdürlüğü olarak il genelinde sportif anlamda yaptıklarından kısa kesitiler aktardı, o gece hainlere karşı dimdik ayakta duran kahramanları saygı ile andı, şehitlere rahmet, gazilere sağlıklı günler temennisinde bulundu.

TÜRK HALKI OYUNLARA DİRENMİŞTİR!

Son olarak konuşan AK Parti Milletvekili İmran Kılıç, uzun konuşmasında güreşi bir tarihi süzgeçten geçirdi, 15 Temmuz’da FETÖ hainlerinin oyunlarını, tuzaklarını milli iradenin bozduğunu, memleketin namusunu, değerlerini, bayrağını ve milli şuurunu korumak adına bozduğunu, Türk halkının batının ve hainlerin oyunlarına direndiğini ve sonunda galip geldiğini ifadeyle, şehitlere rahmet diledi.

BEN ANADOLUYUM ŞİİRİ…

Özellikle bu isimdeki şiiri ile ülke çapında tanınan ve başpehlivanların taşıdığı Türk Bayrağı önünde bu şiiri okuyan Hacı Gürhan büyük takdir topladı, ayakta alkışlandı.

SAMİ KERVANCIOĞLU GÜREŞ AĞASI

Konuşmaların ardından güreş ağası seçimi yapıldı. Güreşlere sponsor olan, maddi manevi desteğini ve yüreğini ortaya koyan Sami Kervancıoğlu’na güreş ağalığı kıyafetini cazgır Mustafa Sarı giydirdi, ancak önem arz eden ve gelenek haline gelen güreş ağalığı tesbihini ise Milletvekili İmran Kılıç takdim etti, başarılar diledi.

Kılıç; “Bu ülke bizim, bu şehir bizim. Bu ülkenin duyarlı insanları, 15 Temmuz’da hainlere karşı dik durdu, milli irade darbeye karşı geldi ve hainler de amaçlarına ulaşamadı. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Ben esnafım, dondurmacıyım. Bu şehirde kazandığımı bu şehir için, insanlık için harcıyorum, harcamaya da devam edeceğim. Beni güreş ağalığına layık görenlere teşekkür ederken, milli şuur ve ülke toprağı, bayrağı, ezanı için canını veren, kanını akıtan şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimize sağlık diliyorum.” diye konuştu.

ALPEDO DONDURMASI VE GÜREŞLER

Konuşmaların ve güreş ağalığının belirlenmesinden sonra güreşler başladı ve kıran kırana devam etti. Güreşlerin sponsoru olan alpedo@kervan firması da seyircilere, konuklara ve güreşçilere dondurma ikram etti.

Güreşlere ayrıca Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Hopur, eski milli güreşçimiz, dünya ve Avrupa şampiyonu Harun Doğan, Metin Kaplan, Faruk Köklü, Mehmet Esenceli, Sarız Belediye Başkanı, yine bu şehre ve güreşimize altın madalyalar kazandırmış milli güreşçilerimiz, gazilerimiz, ASFK Başkanı Ergün Önal ve güreş severler katıldı.

Akşam saatlerinde ise alana gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş güreşlere renk katarken, eski başpehlivanlarımızdan Halil Hopur, mazereti sebebiyle bu güreşlere katılmadı. Başpehlivanlık kapışmasında Hatay’lı Ömer Yavuz, ikinciliği ise Tokat bölgesinden Bekir Demirtaş kazandılar.

Kilolarında derece alanlara ödül ve madalyaları ise Başkan Güngör tarafından takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol