Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ KILIÇ VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
 Eski adı Dönüklü, yeni adıyla Fatih Mahallesinde eğitim öğretim veren Yeşilkent Şehit Erdoğan Korkmaz İlk ve Ortaokulu bakımsızlıktan, ilgisizlikten neredeyse yıkılacak hale gelmişti.

Bir gün bu yöreye yolu düşen ve okulu ziyaret eden AK Parti Milletvekili İmran Kılıç, okulun içler halini görünce, “Bu okulun yaşaması, ayakta durması lazım, bunun için gereken neyse, üzerime düşeni yapacağım” diyerek söz verir.



Çevre sakinleri sevinir ve milletvekili Kılıç’a teşekkür ederler. Nihayetinde Milletvekili Kılıç sözünde durur, çıkarılan ödenek ile söz verdiği okulun yeniden daha modern, daha temiz ve daha hizmet verir hale gelmesini sağlar.

Şimdi öğrenciler bu okulda kendilerini daha güvenli, daha temiz ortamda ve sağlıklı ortamda bulduklarından güvenle okullarına gidip geliyorlar. Veliler de milletvekili Kılıç’a teşekkür ederek, çocuklarını güvenerek okula göndermenin huzurunu, mutluluğunu yaşıyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol