Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

HÜRRİYET MAHALLESİ TAZİYE EVİNİ İSTİYOR!

 Taziye evleri belki ilk önceleri Türk-İslam geleneklerine göre ters algılandı ama değişen dünyaya ayak uydurmakta sınır tanımayan insanlarımız, zengini-fakiri başsağlığı dileklerini taziye evlerinde karşılayınca, buna paralel olarak şehir de büyüdükçe, mevcutlar yetersiz kalmaya başladı.

Kent merkezinin nüfusu 600 bin civarında. Bazı semtlerimizde var olan taziye evleri, sosyal yaşamın vazgeçilmezi haline gelince, bugün itibariyle nüfusu 20 binlere ulaşan, kentin en modern semtlerinden olan Hürriyet Mahallesinde de ihtiyaç haline geldi.

Mahalle sakinleri, artık kendi başsağlığı kabullerini kendi mahallelerinde karşılamak isterken, büyüyen şehirde, uzak bir semtte bu sosyal paylaşımın zorluğunu dile getirdiler.


BAŞKAN FATİH ERKOÇ SÖZ VERMİŞTİ

Haberi hazırlarken ilerleyen saatlerde aradığımız Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Demircioğlu, 6 ay önce arkadaşları ile gittiği makamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç'un mahalleye bir taziye evi için söz verdiğine işaret ederek, "Teklifimize sıcak baktı. Bana taziye evi için yer olup olmadığını sorduğunda, belediyeye ait 3-4 arsanın bulunduğunu söyledim. O vakit sorunun kalmadığını beyan etti. Başkanımız Erkoç'un bize taziye evi için müjde vermesini bekliyor, şimdiden teşekkür ediyoruz!” diye konuştu.

Şimdi bütün Hürriyet Mahallesi sakinleri, Büyükşehir belediyesinden gelecek taziye evi müjdesini bekliyor.


 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol