Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

AYDIN; “ KENDİNİZE VAKİT AYIRIN, ZEYTUR’LA TATİLİN KEYFİNİ YAŞAYIN”
  Kampanya ile ilgili açıklama yapan Yıkan 2017 içerisinde yapılacak turlar hakkında şunları belirtti;

“2017 yılı için erken rezervasyonlara % 45 indirim fırsatı: Yurt içi sahil bölgelerinden Ege ve Akdeniz sahil bölgesinde 400 yakın  otel seçeneği var. Ege’de de 300’e yakın otel seçeneği ile 5 yıldızlı tatil imkanı Muhafazakar ailelerimiz için 50’ye yakın İslami otel seçeneğiyle ayrıcalık sunuyoruz. Yavru vatan K.K.T.C’de 200’e yakın otel seçeneğimiz var” dedi.

   Yıkan Yurt içi turlar hakkında ise şunları belirtti; “Yurt içi turlarımızda, Karadeniz Turumuz var. Karadeniz, Yayla ve Gürcistan turu. Kapadokya, Şanlıurfa, Halfeti, Çanakkale, turlarıyla ayrıcalık sunmaya devam ediyoruz. Batum turu,  GAP turu, Batı Karedeniz turu, ege ve Akdeniz turu, tarihi likya turumuz var. Bu turlarda Türkiye’nin birbirinden güzel yerleri görme imkanı sunuyoruz.

Yine Yurt içi Turların yanı sıra yut dışı turlarımızda mevcut.  İtalya, Sicilya, İspanya, İsviçre, Fransa, Benelux, Orta Avrupa, Karadağ, İskandinavya, Balkanlar,  Saray Bosna, Belarus, Ukrayna, Hindistan, Nepal,  Yunanistan, Tanzanya ve Zanzibar gibi birçok Dünya ülkesine yurt dışı turlar düzenliyoruz. Yine bunların yanında gemi turları imkânı da sunuyoruz” dedi

 Yıkan; “Yurtiçi ve yurt dışı gezilerin yanı sıra bir de iş gezisi turlarımız oluyor. İş gezisi, İhtisas Fuarları turlarımız var. Katar’da yapılacak olan iş Gezisi ve İhtisas Fuarlarında İş Dünyası’na 5 günlük organizasyon yapacağız. Bunun dışında zaman zaman yurt dışı fuar gezilerimiz olacak. Kahramanmaraş halkımıza bu kadar geniş bir yelpazede de hizmet veriyoruz. Bunlarla bitiyor mu hayır. Zeytur olarak vip Umre turlarımız ve Hac Hizmetlerimizde var. Vatandaşlarımızdan Umre ve Hac’ca gitmek isteyenlerde bizlere müracaat edebilirler. Bunları yaparken halkımızın rahatlığı, memnuniyeti bizim için çok önemli. Halkımız bize bu güne büyük destek verdi. Bunun sebebi ise çalışanlarımızın müşterilerimize karşı gösterdiği yakın ilgi ve alakadır. Müşterilerimizin memnuniyeti ve bize güvenmeleridir. Ben öncelikle Kahramanmaraş halkına bize karşı göstermiş oldukları büyük teveccühten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yine aynı zamanda müşterilerimizin memnun olmasını sağlayan çalışanlarıma da çok teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu başarımız her geçen gün sizlerin destekleri ile daha da artacaktır” dedi.

      Zeytur Turizm hakkında de bilgi veren Aydın Yıkan şunları söyledi;  “ZEYTUR Turizm; 1996 yılında kurulan 02378 no’lu TÜRSAB belgesine sahip A Grubu Seyahat acentasıdır. Kaliteli hizmet ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla, kuruluşundan bu yana bölgemizde turizmin öncüleri arasında yer alarak başarısını kanıtlamıştır. Amacımız; Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak bir yandan müşteri memnuniyetini sağlarken, bir yandan da yenilikçi ve girişimci yaklaşımımız ile bölge turizmi ve ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamaktır.  ZEYTUR, Kahramanmaraş’ın ilk IATA Acentesi olmanın verdiği profesyonelliğiyle Yaz ve Kis Tatil Sezonlarında; Yurtiçi ve Yurtdışı Turları Otel rezervasyonları ve Turları, Kültür Turları, Okul gezileri, Yurtiçi ve Yurtdışı Uçak Biletleri, Vize işlemleri ve Münferit Is Gezileri Paketlerine kadar bir çok kurum ve kuruluşlara hizmet vermektedir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol