Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI

Bu haber kez okundu.

SPORCULARIMIZ ANTALYA’DA DÜNYA ŞAMPİYONLARI ÇIKARDI

Judo şampiyonasında 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanan sporcular, Yüzme şampiyonasında ise 3 dünya şampiyonluğu elde ederek dikkatleri üzerlerine çektiler.

Onikişubat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Onikişubat Belediyesi Hamidiye Bekir Topçuoğlu Down Sendromlular Rehabilitasyon Merkezleri arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında hazırlanan sporcular, Antalya'da düzenlenen 2. Trisome Oyunları'nda büyük bir performans sergilediler.

Judo branşında milli sporcularımız Zeynep Sude Bilginer'in 78 kiloda altın madalya, Meryem Koca'nın 70 kiloda gümüş madalya kazanmasıyla, Ay yıldızlı özel milli judo takımı olarak takımlar kategorisinde de altın madalya elde ettiler.

ŞEHRİMİZE BÜYÜK GURUR YAŞATTILAR

Aynı zamanda, 19-25 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Trisome Games & 11. Dünya Down Sendromlular Yüzme Şampiyonası'nda, sporcumuz Yusuf Kerem Yerhan (T21) kategorisinde mücadele etti. Yerhan, 100 mt Serbest, 100 metre kelebek ve 50 metre serbest branşlarında dünya gençler şampiyonluğu elde ederek ülkemize büyük gurur yaşattı.

PROJELER MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Onikişubat Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Gemci, 2022 yılında başlayan projelerin meyvelerini almaya başladığını belirterek, madalya alan sporcuları tebrik etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol