Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı

Bu haber kez okundu.

 MARAŞ ŞEREF’İNE SAHİP ÇIKAMADI

Dün Ankara Holiday Inn Otelinde gerçekleşen Türkiye Güreş Federasyonunun olağanüstü genel kurulu sonucunda, başkanlık için adaylığa soyunan Şeref Eroğlu, rakibi Musa Aydın karşısında şans bulamadı, salondan yenik ayrılan isim oldu.

Eski milletvekili, eski Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’nın milletvekili aday adaylığı için çekilmesi ardından olağanüstü genel kurula giden Türkiye Güreş Federasyon Başkanlık koltuğuna Bursa’lı Musa Aydın otururken, hemşehrimiz, milli gururumuz, Avrupa ve Dünya şampiyonu, Olimpiyat ikincisi Şeref Eroğlu’nun, 14 ay sonra yapılacak genel kurulda yeniden aday olacağı öğrenildi.

Salonda güreşe yıllarını, yüreğini veren dünya ve avrupa şampiyonlarından Ahmet Ayık, Bayram Şit, yine delege olan Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin Tantan, İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Tevfik Kış, Ahmet Ak, Mahmut Demir, Mehmet Akif Pirim, halterin minik dev adamı Halil Mutlu da oy kullanırken, salonda yer alan 3 sandıkta oy kullanıldı.

MARAŞLILAR EROĞLU’NA DESTEK VERMEDİ

Başta gençlik ve spor hizmetleri il müdürlüğü ile yerel yöneticiler, siyasiler, sivil toplum kuruluşları milli gururumuz Eroğlu’na sırtını çevirirken, diğer aday Musa Aydın’ı desteklemeleri tepkilere neden oldu.

İlk sandık açıldı, Şeref Eroğlu 37 oy alırken, Musa Aydın 28’de kalmıştı.

İkinci sandıkta Aydın, Eroğlu’na fark attı. Eroğlu 30 oy alırken, Aydın 61 oya fırladı.

Ve son sandık, gözler divan başkanında, sandıkta, zarflarda. Ve en büyük darbe bu sandıktan geliyor, Eroğlu 23 oy alırken, rakibi 72 oyla ezici bir üstünlük sağlıyor.

Neticede, 277 delegeden toplam 263 delege oy kullanıyor, dağılım şöyle oluyor:

Şeref Eroğlu :  90

Musa Aydın  : 161

MARAŞLILIK DAMARIMIZ TUTMUŞTU

14 aylık koltuğun sahibi Musa Aydın oluyor. Sağ olsunlar, Musa Aydın’a destek veren Maraş’tan giden arkadaşlar sevinç çığlıkları atıyor, listede yer aldıkları için gururlanıyorlar, haklı olarak. Hayırlı olsun, kutlarım!

Yine Maraşlılık damarımız tuttu, başkanlığa soyunan dünya ve Avrupa şampiyonu, olimpiyat ikincisi, milli gururumuz, şerefimiz Şeref Eroğlu, salondan boynu bükük ayrılırken, otel dışında kendisine destek veren arkadaşlarına kısa bir teşekkür konuşması yaptı, dokunsanız ağlayacaktı, çünkü gözleri dolmuştu, daha fazla duramadı, çekip gitti.

 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol