Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 KIRMIZI BEYAZLILAR HAZIRLIK MAÇINDA GALİP
 Spor Toto 2. Lig kırmızı Grupta mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Antalya da 3. Lig temsilcisi Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Antalya Sensimar Otel’de hazırlıklarını sürdüren ve Kocaeli temsilcisi karşısına genç ve yedek oyuncu ağırlıklı çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor gelişen bir atakta Kocaelisporlu Doğan’ın attığı golle 1-0 mağlup duruma düştü.

Karşılaşmanın 32. dakikasında ise Kırmızı- Beyazlı temsilcimiz Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Aytaç Deniz ile beraberliği yakaladı. 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona ererken ikinci yarının başlarında 3. Lig temsilcisi birbiri üzerine sağlı sollu ataklarla rakibinin üzerine oyun oynarken 69. dakikada Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor yeni transfer ettiği Emir Aykurt’la skor tabelasını değiştirdi. Karşılaşmadan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Saat 15.00 da genç ağırlıklı çıktığı karşılaşmada 2. Lig temsilcisi Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor rakibine göre daha baskılı bir oyun sergilerken iki takımın futbolcuları da son günlerdeki sağanak yağış nedeni ile kaygan bir zeminde futbol oynamaya çalışırken, güçlükle ayakta durmaya çalışırken sakatlığa yol açmamak için dikkatli oyun sitilini sahaya yansıtmaya çalıştılar.

2. Lig Temsilcisi Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un as Kadrosundan Onur Berber, Zafer Özden, Merter Erestik, Taha Balcı, Berkan Emir, Tolga Çavdar, Adem Aydın, Erhan Kurt, Erhan Çelen de hazırlık maçı esnasında yan tarafta antrenman yaparak geçirdiler.

 

   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol