Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KABAKÇI, HİZMETLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR
 Yeni adıyla Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürü olan Ali İhsan Kabakçı, ümitleri, beklentileri boşa çıkartmadı, dürüstlüğü ile, hizmet aşkı ile, son senelerdeki sportif yatırımları ile adından en çok söz ettiren Kahramanmaraşlı bürokrat haline geldi.

“Başarı bir ekip işidir. Ekibiniz güçlü ise, siz de o kurumda varsınız! Aksi halde, tek çiçekle yaz gelmeyeceği gibi, ekibi olmayan kurum, firma ya da esnafın başarısından söz edilemez!” diyen başarılı ve yetenekli Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, 12 Şubat Stadyumu girişine astırdığı pankartlarla spora olan yatırımlarını adeta belgeler haldeydi.


TESİSE DOYULACAK, SPOR CANLANACAK

Sadece kent merkezi değil, ilçeleri de sportif yatırımlara boğan; Büyük üçlü spor salonları, tartan atletizm pisti, Türkoğlu spor salonu, Afşin spor salonu, Andırın spor salonu, Pazarcık spor salonu,  Nurhak spor salonu, Göksün güreş eğitçim merkezi, Çağlayancerit sentetik yüzeyli futbol sahası, Andırın sentetik yüzeyli futbol sahası, Batıpark sentetik yüzeyli futbol sahası, spor salonları, engelliler havuzu, Batıpark açık yüzme havuzu, Saim Çotur sentetik yüzeyli futbol sahası,  Kılılı doğal çim futbol sahası, Kılavuzlu su sporları merkezi, 12 Şubat sentetik zeminli tenis kortu, Kahramanmaraş ve Elbistan’a kurulacak gençlik merkezleri gibi, hepsi de birbirinden kaliteli sportif yatırımların mimarlığını yapan Kabakçı, hizmetleriyle övünürken, kamuoyu da “Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en gayretli, sporun her türlüsüne yatırım için gecesini gündüzüne katarak çalışan yegane müdür olarak sayın Kabakçı’yı biliyoruz. İnsanlar gelir geçer, ancak kalıcı olan kurumlar ve o kurumların başında olanların bıraktığı eserler ve izlerdir” derken, Kabakçı, güçlü yarınlar ve sportif tesislere susamış kentin, tesis ihtiyaçlarını karşılamak anlamında, hayata geçirmeyi düşündükleri hedef projelerin de ilerleyen yıllarda birer birer hizmete gireceğini sözlerine ekledi.


DESTEĞİ VE KATKISI İÇİN POYRAZ’A TEŞEKKÜR

Kabakçı, Kahramanmaraş belediyesi ile yapılan ve yapılacak olan tesislerin de kentteki sportif tesis ihtiyacını karşılayacağını belirterek, Başkan Mustafa Poyraz’a katkıları ve spor camiasına olan desteği için de teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol