Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ÇOKKESER;
Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, hiçbir maçın oynanmadan kazanılamayacağını belirtti. 

Zor maçları lehine çeviren bir takım olduklarını dile getiren Çokkeser, "Giresun maçında deplasmanda çok iyi oynayan bir takım olma özelliğimizi bir kez daha ortaya koyduk. Aslında bu karşılaşma futbol adına çok şey yaşadığımız bir maçtı. Ligin son haftaları yaklaştıkça kazanılan 3 puan bizim için çok önemliydi" diye konuştu. 

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini hatırlatan Çokkeser, bulundukları konum itibarıyla bu karşılaşmanın çok önemli olduğunu kaydetti. 

Futbolda mücadelesiz bir maç olmadığının altını çizen Çokkeser, şöyle konuştu: "Daha dikkatli ve sabırlı olmak zorundayız. Ortada 3 maç ve 9 puan var. İç sahada 1-1 berabere kaldığımız Sakaryaspor maçı bizim için ders oldu. Maça çıkmadan ve mücadele etmeden hiç kimse kimseye 3 puanı vermez, golü de attırmaz. Onun için her haftayı önemli görüyoruz." 

Çokkeser, takım olarak ekip ruhuna önem verdiklerini belirterek, kalan maçlarda taraftarlara da büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol