Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SANAYİCİLERDEN DEDEOĞLU’NA ZİYARET
 Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Değer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan sanayiciler MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. Bu ziyaretten çok memnun kaldığını belirten MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülkemizde sanayicilerin çok güç şartlarda hizmet verdiklerini vurguladı.

Mesut Dedeoğlu, ekonomik krizin yaralarını sarmak için tasarruf yapması gereken hükümetin bunun yerine elektrik, doğalgaz ve akaryakıt gibi pek çok ürüne zam yapmayı tercih ettiğini ifade etti.  Yapılan bu zamlardan konutlarda vatandaşları ve sanayide de sanayici ve esnafı olumsuz yönde etkilendiğine de işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yapılan bütün bu zamlar, maliyetleri artırmış ve yeni yükler getirmiştir. Sanayici, bu maliyet artışlarını vatandaşlara yansıtmamak için büyük çaba harcamaktadır. Bu aşamada hükümet, hem üretime hem de istihdama destek vermek zorundadır. Bunun için 5084 sayılı teşvik yasasının süresi mutlaka uzatılmalı veya yeni çalışma yapılmalıdır. Bu konuda sanayicilerimizin ve vatandaşlarımızın talebi vardır.”

Dedeoğlu, maaşlara yapılan düşük zamlar karşısında işçi, memur ve emeklinin alım gücünün iyice azaldığını açıkladı. Bu durum karşısında küçük esnafın iş yapamaz hale geldiğine dikkat çeken Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, uygulanan yanlış tarım politikaları nedeniyle tarım ve hayvancılığın can çekiştirmeye başladığını bildirdi.

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Değer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan sanayiciler de ziyarette yaptıkları konuşmada Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir seslerinin olmasından çok memnun olduklarını kaydederek, Dedeoğlu’nun başarılı çalışmalarını yakından izlediklerini belirtti.

Sanayiciler, Dedeoğlu’nun vermiş olduğu 5084 sayılı teşvik yasasının süresinin uzatılması konusundaki teklifin akıbetini de merak ettiklerini ifade ederek, teşvik konusunda hükümetten çalışma beklediklerini söyledi.

Sanayiciler, ülke sorunlarının çözüme için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini de sözlerine ekledi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol