Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MHP’Lİ SATICI’NIN İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

MHP Onikişubat İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı konuşmasında, “Değerli Cumhur İttifakımızın paydaşları, kıymetli dava arkadaşlarım, muhtarlarımız, basın mensuplarımız ve tüm katılımcılar, MHP Onikişubat İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftar soframızda bizleri yalnız bırakmayan ve destek veren tüm hemşehrilerimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizler Cumhur İttifakı olarak Türkiye'nin renklerini, seslerini ve güzelliklerini bünyesinde barındıran büyük bir aileyiz.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve bizimle birlikte adım adım gezen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Liderimiz Doktor Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda, Allah'ın izniyle yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Fırat Görgel'e ve Onikişubat ilçemizin belediye başkanı olarak seçeceğimiz Hanifi Toptaş'a şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.

Emekleri için büyükşehir belediye başkanımız Hayrettin Güngör Bey'e ve Onikişubat belediye başkanımız Hanefi Mahçiçek’e Bey’e teşekkür ediyorum. Yaptıkları hizmetlerle ilçemize değer katan bu değerli büyüklerimize minnettarız. Hepinize tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz. Katılımınız için teşekkür ederim." dedi.

Program daha sonra aile fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkan Ömer Emrah Satıcı Başkanlığındaki Onikişubat İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen ve Liva Düğün Salonunda gerçekleştirilen "AYIRMADAN, AYRIŞTIRMADAN" Temalı iftar programına, AK Parti AK Parti Milletvekili Mehmet Şahin AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, AK Parti il Başkan Yardımcısı Murat Şahin MHP il Başkan Yardımcısı Müfit Dal, AK Parti Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara, ilçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları, Parti Yöneticileri, Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile çok sayıda Partili katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol