Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN BELEDİYESİ, PROJELERİ HİZMETE SUNUYOR

Başkan Aydın’ın birinci dönem projeleri arasında da yer alan ve halkın büyük beğenisini kazanan Sosyal Tesis ve Taziye Evleri projeleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde vatandaşın hizmetine sunuluyor. Hayırsever vatandaş ve Belediye işbirliği ile inşa edilen tesislerden biri olan Göksun Belediyesi Ericek Sosyal Tesisi ve Halil Tatar Taziye Evi, düzenlenen İftar yemeği programıyla hizmete açıldı.

Belediye-Vatandaş işbirliği modeli ile ilçenin farklı mahallelerinde yapılan sosyal tesis sayısının 5 adet olduğunu belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Devlet-vatandaş işbirliği modelinin bir parçası olarak, ilçemizde hayata geçirdiğimiz Belediye-vatandaş işbirliği ile inşa ettiğimiz Sosyal Tesis ve Taziye Evlerini tamamladıkça hizmete sunmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu model ile ilçemiz genelinde toplam 5 adet tesis inşa ettik. Harbiye Mahallemizde 2021 yılında hizmete açtığımız Ömer Doğanay Taziye Evi ve 2023 yılında hizmete açtığımız Fındıklıkoyak Mahallemizin ardından inşa ettiğimiz ve hayırsever kardeşimiz Halil Tatar’ın ismini verdiğimiz tesisi de bu gün hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.

Tombak ve Çamdere Mahallelerimizde inşası devam eden tesisleri de tamamlayıp inşallah önümüzdeki günlerde mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu tesislerimizin yapımında destek olan tüm hayırsever kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

İftar yemeğinde düzenlenen açılış programına AK Parti Milletvekili Tuba Köksal, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Hayırsever Halil Tatar, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP Göksun İlçe Başkanı Emre Çiçek, AK Parti Göksun Kadın Kolları Başkanı Sibel Türkmen, AK Parti Göksun Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özdemir, MHP Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Batuhan Kuş, Meclis Üyeleri, Partililer ve Mahalle sakinleri katıldı.

Ericek Mahallesinde inşa edilen tesis toplam 3 kat ve 1000 m2 kapalı alana sahip. Üst katında Erkek - Kadın Taziye Evi ve Yemekhane bulunan tesisi alt katında ise Muhtarlık Ofisi, 4 Adet İşyeri, Erkek - Kadın Abdesthane ve WC bulunuyor.

Haber: Bilal Evran

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol