Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

DÜNYA, EKONOMİK VE SİYASİ KRİZDE, ELİNİ UZATAN TÜRKİYE
 Erkoç, önce şehrimize istiklal madalyası verilişinin yıldönümünü kutladı, bu onuru taşıdıklarını söyleyerek, iktidara geldikleri 10 yıl içinde birçok hizmetlere imza attıklarını belirterek, “Ama bugünlere gelmene kadar da çok badireler atlattık. Bize olmadık, hak etmediğimiz iftiralar attılar. Ama attıkları iftira çukurunda boğuldular. Çünkü Başbakan R.Tayyip Erdoğan sayesinde tarih yenidene yazılıyor. Bakın yakın yerden örnek vereyim, Avrupa çürüyor, KKTC istikrarı yakalarken, Rum Kesimi iflas etti”  diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın tutarlı ve dik duruşu sayesinde dünyanın hatırı sayılır liderleri arasındaki yerini alırken, bugün İsrail’in dahi dize geldiğinin gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Teşkilat ve milletvekilleri arasındaki uyumdan söz etti, düne kadar hayal diye sözü edilen büyükşehirin gerçeğe dönüştüğünü, bir sene sonraki seçim sonrası kentin dörtbir yanına hizmetlerin yağmur gibi yağacağının altını çizdi. Son olarak da, anketlerde AK Parti’nin yüzde 80 oy oranı ile çoğunluğu elde ettiğini vurgulayarak, “Çıtamız yüksek. Türkiye’de çıtası en yüksek il de Kahramanmaraş’tır ve tarih de yeniden yazılacak!” dedi ve uzun uzun alkışlandı.

TERÖR İÇİN SORUMLULUK ALDIK!

Milletin kendi iradesini hayata geçirecek, kendi değerlerini özümseyen siyasi partilerin her zaman arkasında durduğunu söyleyen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, erdemliler hareketi olarak nitelendirdiği AK Parti'nin de her zaman milletin teveccühünü aldığını ifade etti. AK Parti'nin bugün de terörü bitirmek için inisiyatif ve sorumluluk aldığını dile getiren Kaçar, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için bu sorunun tamamen ortadan kalkması gerektiğine işaret etti. Kaçar, şunları kaydetti:  "Biz yeniden kucaklaşmak durumundayız. Çanakkale'de daha ötesine giderseniz Malazgirt'te birlikte mücadele veren ecdadımızın, yan yana şehit olduğunu birbirimize hatırlatmak durumundayız. Onun için bu sorun mutlaka çözülmeli. Bu temel bakış açısı içerisinde Başbakanımız ve siyasi kadrolarımız çok büyük bir risk aldı. Ancak maalesef ülkemizin  olağanüstü şartlarına göre kendini yapılandıran bir muhalefet var. Acaba kendine bir pay düşer mi diye kenarda bekleyen, basiretsiz bir yaklaşım içerisinde olan bir muhalefet var. Bu anlamda AK kadrolarımıza çok önemli görevler düşüyor. Çözüm süreci hayata geçirildiği günden itibaren Meclis'in inisiyatif alması gerektiğini söyleyen muhalefet, bu terör sorunuyla ilgili, çözüm süreciyle ilgili Meclis Araştırma Komisyonu önergesini geçen hafta grup başkanvekillerimizin öncülüğünde verdiğimizde buna üye vermeyeceklerini ifade ettiler. Bu konuda milletimizin desteği ve hayır duası son derece önemlidir. İnşallah bu destekle bu sorunu tamamen ortadan kaldıracağız."

TÜM PROJELER DAHA HIZLI GEÇİYOR!

Bu iddiayı ileri süren ve toplantıda konuşan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, hükümetin sosyal alanda yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. AK Parti iktidarlarıyla birlikte özellikle kadın, çocuk ve engellilere yönelik pek çok projenin hayata geçirildiğini ifade eden Kaçar, bu çalışmaların bundan sonraki süreçte de hızla ilerleyeceğinin altını çizdi ve şunları söyledi; "Artık engellilere yönelik tüm projeler daha hızlı ve gerçekçi oluyor. 2002 yılında kamuda çalışan engelli kontenjanı 5 bin 777 iken, şu anda Mart ayı itibariyle 33 bini geçti. Yani 5 binlerden 33 binlere geldik. Başbakanımızın kendi açıklamasıyla da bu yıl içerisinde 35 bin kişiyi bulacak. 2002 yılında kamu ve özel sektörde çalışan toplam engelli sayısı 49 bindi, bunu da 101 bine çıkardık. Kredi, hibe, teşvik gibi düzenlemeler de yapıldı. Engelli kardeşlerimizin sosyal hayata uyum sağlaması için her türlü düzenlemelerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor."

Toplantının son bölümünde, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partilinin teşkilat çalışmaları hakkında katılımcılar bilgilendirildi. 







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol