Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KARA’DAN VEFA ZİYARETİ

Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ile birlikte hasta ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, mahallenin tanınmış simalarından olan ve geçtiğimiz günlerde hastalanan Mehmet Gürbak’ı (Teberik Kaye) evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kara ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, aynı zamanda Pazar günü yapılacak olan seçimlerle ilgili istişarelerde bulundular.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mücahit Kara, “Teberik Kaye emmimize Muhtarlar Dernek Başkanımız Ramazan Gürbak ile hasta ziyaretinde bulunduk. Geçmişten günümüze ülkemizin birlik beraberliği için mücadele etmiş Kaye emmimiz, seçimlerin önemini anlattı.

Tecrübesi ile Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı işlerin ülkemizin bir asırlık hayali olduğunu ifade eden Kaye emmimiz dua ve destekleri ile bizleri uğurladı. Ev sahipliği için teşekkür ediyor, hayırlı ömürler diliyorum.” dedi.

Haber: Bilal Evran

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol