Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

 SAĞLIK-SEN BAŞKANINDAN PROMOSYON AÇIKLAMASI
 Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Sağlık-Sen olarak sağlık çalışanları adına sonucu bütün arkadaşlarımız tarafından merakla beklenen bu sürecin, başından sonuna kadar içerisinde olduk. Daha önceden yaptığımız açıklamalarda yetkili sendika olarak çalışanlar için teklif edilen miktarın beklentilerimizin çok altında kaldığını belirtmiştik” diyen Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci sözlerine şöyle devam etti. “Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile beraber yaptığımız banka promosyon ihalesinde birçok ilkede imza atılmış oldu.  Örneğin bu zamana kadar hiç banka promosyonu almayan Çağlayancerit Devlet Hastanesi çalışanları ilk defa banka promosyonu alacak. Bununla birlikte Kahramanmaraş’taki Sağlık alanında yapılan Banka Promosyon anlaşmalarının en avantajlısı olduğunu belirtti. İlgili bankayla yapılan anlaşma sonucunda; Sağlık çalışanı arkadaşlarımız 36 aylık süre için 1550 TL promosyon alacaklardır, Sendikamız Sağlık-Sen'in girişimleriyle bu süreci, sağlık çalışanı arkadaşlarımızın mümkün olan en üst düzeyde menfaatine olacak şekilde tamamladığımıza inanıyorum.  Bu vesileyle de promosyon toplantılarına katılarak katkı sağlayan herkese çalışanlar adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Demirci son olarak şunları söyledi; Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak başta Genel Sekreterimiz Sayın Dr. Kamil TÜRKMEN’e, Mali Hizmetler Başkanımız Sayın Murat BULUT’a, İdari Hizmetler Başkanımız Sayın Mehmet YILMAZ’a ve Necip Fazıl Şehir Hastane Yöneticimiz Sayın Op .Dr. Semih YANCAR’a  katkılarından dolayı çalışanlar adına Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi olarak teşekkür ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol