Öne Çıkanlar MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR Arafatta olmak KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

GAZETECİNİN ARACINDAN NE İSTİYORSUNUZ!

Kanal 46 ve Moderatör TV'nin sahibi Mesut Tuğrul'un otomobiline kimliği belirsiz kişiler tarafından asitli saldırı düzenlendi.

Saldırı sonucunda otomobilin kaporta bölgelerinde boyalar kalktı ve maddi hasar meydana geldi.

HABERLERİN KARŞILIĞI BU OLMAMALI

Olayı anlatan Gazeteci Tuğrul, "Akşam arabayı bıraktığımda sabahleyin geldim komşumuz arabana operasyon yaptılar dedi. Geldim baktım arabanın her tarafı asit olmuş şekilde kavlamış.

Kahramanmaraş'ta 28 yıldır gazetecilik yapıyorum ve toplum yararına ne kadar haber varsa yapmaya çalışıyorum. Maalesef böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz. İsterdim ki, bunu yapacaklarına gitsin mahkemeye dava açsın. Bu haberlerin karşılığı bu olmamalı. Elinde ekmeği olan insanlarız, gazeteciler çok zengin insan değiller.

Gerçekten çok maddi hasar açtılar bize. Bu konuda Sayın Valimiz, Sayın Emniyet Müdürümüz ve polis teşkilatımızdan Allah razı olsun. Bunları yapanları emniyet teşkilatımız ortaya çıkartacak delilleri ile birlikte. Karakola gittim bu olay ile ilgili suç duyurusunda bulundum" şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol