Öne Çıkanlar ARAS PİAZZADAN BÜTÇELERİ SERİNLETEN KAMPANYALAR BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ PROJELERİNİ REHBER ETTİ SAHAYA İNDİLER!

Bu haber kez okundu.

HOPUR’DAN GÜREŞE VERDİĞİ DESTEK İÇİN GÜRBAK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak'ı ziyaret eden Başkan Vekili Şahin Hopur, "Geleneksel Güreş Müsabakaları"na sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan Gürbak, "Ata sporumuzu yaşatmak, güreş kültürünü daha iyi geleceğe taşımak ve yeni şampiyonlar yetiştirmek adına bizler Kahramanmaraş sevdalıları olarak her zaman sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkan Vekili Şahin Hopur ise ziyarette yaptığı açıklamada, "Nazik ev sahipliğinden dolayı Ramazan Gürbak kardeşimize spora ve sporcuya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ziyarette ayrıca Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Karakucak, Şalvar, Aba, Kuşak güreşleri Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Hopur ve Organizasyon Kurulu Üyeleri de yer aldı.

Güreş tutkunlarının bir araya geldiği bu anlamlı ziyaret, Kahramanmaraş'ın güreş geleneğine verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol