banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÖZCAN VE ADEM GÜRZ ŞEHRİ KONUŞTU

Ülkemiz ve yurtdışında sayıları gün geçtikçe artan şubeleriyle vizyon ve misyonuyla Türkiye’de artık yeri doldurulamaz bir noktaya gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Mart ayında yapılan kongrede Şube Başkanlığına seçilen Şerafettin Özcan’ı beraberinde önceki Dönem Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul TİYEK  ile birlikte ziyaret eden  Ülkücü ve MHP camiasının sevilen ismi hayırsever iş insanı ANG Almıla Yönetim Kurulu Başkanı  Adem GÜRZ, Hayırlı olsun temennisini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

İş insanı Adem Gürz, Şerafettin Özcan’ın MÜSİAD İl Başkanlığına seçilmesinden dolayı çok mutlu olduk. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi illettik. Kahramanmaraş ve Türkiye gündemi ile birlikte Kahramanmaraş’ın tekrar ayağa kalkması noktasında neler yapabilirizi konuştuk. Misafirperverliğinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.

MÜSİAD İl Başkanı Şerafettin Özcan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çok verimli görüş alışverişinde bulunduk. ANG Almıla Yönetim Kurulu Başkanı  Adem GÜRZ ve  Önceki Dönem Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul TİYEK’e  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol