Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

YENİLENMEYEN YENİLİR!
 Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’nun ev sahipliğinde, kahvaltı sonrası KMESOB toplantı salonundaki sertifika törenine Vali Yardımcısı Turgay Ahmet İmamgiller, Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Defterdar Osman Koçaş, Gıda,  Tarım ve H ayvancılık ili müdürü İhsan Emiralioğlu, İşkur Müdürü Ali Yüce, Sağlık Müdürü Dr.İlker Çitil, Gümrük Müdürü İbrahim Nakış, Kültür ve Turizm il müdürü Seydihan Küçükdağlı, milli eğitim müdür yardımcısı Ahmet Akküncü ile çok sayıda KMESOB’a bağlı oda başkanları da katıldı.



Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ahmet Kuybu, KOSGEB destek programları yönetmeliğine dayanarak KOSGEB girişimcilik destek programı kapsamında birlik başkanlığı tarafından düzenlenen sertifika törenine katıldıkları için konuklara teşekkür ederek; “KMESOB olarak ‘yenilenmeyen yenilir’ prensibinden hareketle çıktığımız yolda gelişimin ve değişimin temelinde eğitim olduğunun farkındayız. Esnafımızı ilgilendiren her konuda yaptığımız eğitimlere, esnaf olma yolunda ilerleyen gençlerimize verdiğimiz ‘uygulamalı girişimcilik eğitimi’ ile katkı sağlamanın onurunu duymaktayız. Üçüncüsünü düzenlediğimiz bu törenle 90 gencimize iş hayatlarına başlayabilmeleri ve KOSGEB desteklerinden faydalanabilmeleri için sertifikalarını teslim edeceğiz” dedi.

KOSGEB VE ESNAFA VERİLEN DESTEK

Birlik başkanlığı olarak her zaman KOSGEB tarafından esnafa verilen desteği alkışladıklarını kaydeden Başkan Kuybu, sözlerini şu cümlelerle tamamladı; “Elbette böyle bir kurumun desteklerinin esnafımıza yansıyan yüzü gurur tablomuzdur. Diğer taraftan KOSGEB girişimcilik destekleri sayesinde çıraklığın ve kalfalığını tamamlayan yeni ve genç esnafımıza da sağlanan imkânlarının farkındayız. Hibe ve geri dönüşümlü destekler sayesinde bugün aramızda bulunan peke çok gencimiz kendi işyerini kurabilme imkânına sahip olacaktır” diye konuştu emeği geçen (Birlik çalışanlarından; Emine Taşkesen, Serkan Çolak ve Mustafa Ülker) herkesi kutladı ve salonun her zaman böyle güzel toplantılar için kullanılması dileğinde bulundu.

KMESOB Danışmanı Gülayşe Yetmez’in mükemmel ve başarılı sunumu sonrası, protokol tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi, akabinde bir aile fotoğrafı çekildi. 









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol