Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU
 Ökkeş Görgel,  M.Hanefi Öksüz, Ali Galip Çalık, Erdal Kanbur, Burak Görgel, Alişan Arıkan,  Mehmet Sait Kanbur, Atilla Kanbur, Dursun Can ve Halil İbrahim Gümüşer, aldılar.

Vergi Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda, listeyi açıklayan Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, müstakil maliye ve vergi dairesi başkanlığı binası için, yani üç birimi (Defterdarlık,Vergi Dairesi Başkanlığı ve Denetim birimi) tutan müstakil hizmet binasına acilen ihtiyaç bulunduğunu söyledi ve kurumlar vergisi rekortmenlerinin de ilerleyen günlerde açıklanacağını söyledi.

“Belirlenen vergi rekortmenleri ve rakamlar sizi tatmin etti mi, beklentilerinize cevap verebildi mi?” şeklindeki soruya ise Başkan Sağlam, tek cümle ile cevap verdi, “Tablo çok düşündürücü!” dedi ve her alışverişte mutlaka belge alınması gerektiğini hatırlattı.


KİRA GELİRİ REKORTMENLERİ

Yine 2012 yılına ait Mart 2013 ayında verilen gelir vergisi beyannameleri üzerinden tahakkuk eden gelir vergisi sıralamasına göre, ilimizde en yüksek kira geliri (gayrimenkul sermaye iradı) matrahı beyan eden mükellefleri açıkladı, bunlardan ilk 5’e girenin isimlerini söyledi. Bu isimler; Mehmet Arıkan, Ahmet Kamil Şirikçi, Cemil Kısakürek ve Mustafa Ahmet Gökçen olurken, 5. mükellef isminin açıklanmasını istemedi.

Başkan Sağlam’ın basın açıklamasına ayrıca, Gelir İdaresi Gurup Müdürü Sinan Küçükgöz, Gelir İdaresi Gurup Müdür vekili Aydın Sündük, Aksu Vergi Dairesi Müdürü İlker Serbez ve Aslanbey Vergi Dairesi Müdür Vekili Zeliha Ilgaz katıldılar.

Başkan sağlam, basın mensuplarının gündemle ilgili çeşitli sorularını cevapladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol