Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU’NDA 34 ENGELLİYE AKÜLÜ ARAÇ

Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen akülü araç töreninde yaptığı konuşmada, "Böyle hayırlı bir organizasyona öncülük ettiği için Belediye Başkanı Mustafa Taşhan'a teşekkür ederiz." dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Taşhan da Hollanda'da yaşayan Türk iş adamlarının kendisini aradığında önce inanamadığını ancak bu gün bu dağıtımı gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını ifade etti.

Taşhan, belediye olarak hizmet alanın da engelli vatandaşları gözeterek onların ilçede rahatça hareket etmeleri için yolları onlara göre düzenledik. Bu organizasyondaki asıl amacımız engelli vatandaşlarla toplumu kaynaştırmak, engelli vatandaşları sokağa çıkarmak olduğunu belirtti.

Kahramanmaraş Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çınar ise çifte bayram yaşadıklarını bu araçlarla başkanın kendilerine ayak hediye ettiği söyledi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol