Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

Bu haber kez okundu.

TÜRKOCAĞI’NDA BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Yeni Hükümet Caddesi, Mert İşhanı, 3. katındaki Türkocağı lokalinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul istiklal marşının okunması ile başladı.

Gündem gereği divan oluşturuldu, onay ile  divan başkanlığına Abdulhakim  Eren getirilirken, üyeliklerine de Cevdet Alperen ile Alper Hışır seçildiler.


Divanın seçilmesi ardından, Türkocağı’nın faaliyet raporu okundu, hesaplar ve denetim  kurulları ibra edildi. Arkasından başkan Dr.Abdullah Tekinşen, geçmiş dönemi mekan bulmakla geçirdiklerini söyledi.

Başkan Tekinşen, üye sayılarını çoğaltmak için mücadele verdiklerinin de altını çizerek, katıldıkları için konuklarına teşekkür etti.


Halen 90 üyeye ulaşan Türkocağı’nın olağan genel kuruluna katılanlar arasında, kurucu başkanlardan Fazıl Tiyekli yanında, yine Türkocağı’nın eski başkanlarından Oğuz Alp Paköz, Dr.Faruk Atlı da hazır bulunurken, katılımın çok olduğu gözlemlendi.

Tek liste ile gidilen olağan genel kurulda, böylece mevcut başkan Tekinşen güven tazeledi, yeniden ocağın başkanı seçildi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol