Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

TÜRK EĞİTİM SENDİKASI’NA ZİYARET
 Ziyarette Türk Eğitim Sendikası Kahramanmaraş 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa GÖKHAN; “Bu ziyaret bizleri oldukça memnun etti. Derneğin kamu işçilerine ve ülkemize hayırlı olasını diliyoruz. Zor bir görev üslendiğinizin farkında olduğunuzu görmek bizi memnun etti.

Kamu çalışanlarının içinde bulunduğu durum sıkıntı verici. Her geçen gün de kamu çalışanlarının aleyhine, iş güvencesini yok etmeye yönelik yasalar çıkarılmakta. İşçisiyle, memuruyla el-ele verilmesinin elzem olduğunu görüyoruz.”


Kahramanmaraş Kamu Şirket İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram AKDERE de “Büyük zorlukları göğüsleyerek bu derneğin kuruluşunu gerçekleştirdik. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ancak kamu çalışanlarını içerisinde barındıran dernek, vakıf ve sendikalarla birlikte hareket edebilirsek bu zorlukların üstesinden geleceğimizin bilincindeyiz. Bu vesileyle de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip tanışmaya ve kaynaşmaya gayret gösteriyoruz. Bugün sizi ziyaretimizin de amacı budur.”

Hâlihazırdaki yasalar ve tasarılar üzerinde bilgi alışverişi gerçekleştirildikten sonra toplantıya son verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol