Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

SANKO TEKSTİL, PENTEX FUARI’NDA STANT AÇTI
 Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılış törenine katılan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile Sanko Tekstil standını ziyaret etti. 


SANKO TEKSTİL
 
Sanko Tekstil tesislerine ulaşan pamuklar 109 yıllık tecrübe, üstün kalite anlayışı ve modern teknolojiyle ipliğe dönüşüyor. 500 bin iğlik üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle alanında lider olan Sanko Tekstil, bu özellikleriyle Türkiye’nin en büyük, dünyanın da sayılı iplik üreticileri arasında yer alıyor. 
Örmede, 400’e yakın makinası ile Türkiye’deki en büyük üretim kapasitesine sahip olan Sanko Tekstil, dokumada yıllık 200 milyon metre denim üretim kapasitesi ile dünyanın sayılı tesislerindendir. Sanko Havlu tesisleri ise yılda 5.000 ton havlu – bornoz üretim kapasitesi ile sektörün önemli aktörlerinden birisidir. 

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ 
Bu arada, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi de PENTEX Fuarı’nda açtığı stantta sağlık hizmeti sunuyor. Stantta, katılımcılara ve ziyaretçilere ücretsiz tansiyon ölçümü, şeker kontrolü hizmeti veriliyor. Hastanenin tanıtımı da yapılıyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol