Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SANKİ GERÇEK TATBİKAT!
 20 Aralık Perşembe günü, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'da gerçekleştirilen tatbikatta, temsili göstericiler ile polisler çatıştı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün, stadyumda yaptığı toplumsal olaylara müdahale tatbikatı beğenildi. Sokaklarda yasa dışı izinsiz gösteri yapan gruba nasıl müdahale yapılacağını gösteren Çevik Kuvvet polisi, sağanak yağmura rağmen tatbikatı gerçekleştirmeyi başardılar.

Tatbikat sırasında polis ile temsili gösterici kılığına giren yüzleri poşulu polisler, barikat kurarak ateş yaktı. Ellerindeki pankartlarla slogan atıp yürüyüşe geçen göstericiler, meslektaşlarına temsili olarak taş ve molotof bombası attı. Çevik Kuvvet polisi ise göstericilere dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Grubun dağılmaması üzerine göstericilere, sis bombası atarak, panzerlerle basınçlı su sıkıldı, müteakiben gösterici rolünü üstlenen yüzleri maskeli polis memurları, çevik kuvvet ekiplerince gözaltına alınarak, polis otobüsüne alındı.

VALİ KOCATEPE POLİSLERİ TEBRİK ETTİ

Başarıyla tamamlanan tatbikattan sonra, Vali Şükrü Kocatepe polis memurlarını kutlarken,  kentin huzur ve güvenliğini bozacak davranışlara kesinlikle izin verilmeyeceğini söyledi.

Özel Harekat polisinin de hazır bulunduğu tatbikatı izleyenler arasında ayrıca;  Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert ve Emniyet Müdürü Metin Aşık da vardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol