Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MUHALEFET İKTİDAR KADAR ETKİLİ-AKTİF OLMALI
 Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA) Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan KALİDA Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yürürdurmaz, “Demokrasilerde muhalefet iktidar kadar önemli ve vazifelidir. Muhalefetin olmadığı demokrasilerde iktidarın eksikleri de görülemez, yanlışları da sorgulanamaz. Çıkacak yasaların isabetliliğine ve alınan kararların uygulanmasına muhalefet nezaret ederse isabetli olur. Etkili muhalefet doğrulara ulaşmanın vesilesidir.”dedi. Türkiye’de muhalefet partilerinin en az iktidar partisi kadar aktif ve etkin olmasını istediklerini belirten Kadir Yürürdurmaz, “Muhalefetsiz demokrasi, tek partili dönemler gibi sancılı geçebilir. MHP’nin ülkenin menfaatleri için attığı müspet adımları alkışlıyoruz. MHP seçmen kitlesinin milli meselelere olan duyarlılığı fevkalade övülecek seviyede.”dedi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı da sivil toplum örgütlerinin gittikçe önem kazandığına değindi. Demokrasilerde örgütlü toplumların önemine değinen Başkan Mustafa Bastırmacı, “Biz siyasi partiler kadar, STK’lara ve işadamlarına da iş düşüyor. Kahramanmaraş için üreten ve risk alan tüm işadamlarını tebrik ediyoruz. İşadamlarımız şehrimizi tarım toplumu olmaktan çıkarıp sanayi toplumu yaptılar. Sağladıkları iş imkânları ile istihdama önem veriyorlar. Kahramanmaraş ihracatta gösterdiği başarıyla örnek alınacak bir şehir oldu.”dedi. 5084 sayılı İşçi İstihdamı Teşvik Yasası süresinin üç yıl daha uzatılması teklifini Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun meclise sunduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Bastırmacı, “İşadamlarımızın ekonomik kalkınmaya verdikleri hız, hepimizin göğsünü kabartıyor. Kahramanmaraş için çalışan herkesle diyalog içinde olmaya gayret ediyoruz. MHP, Türkiye’yi yönetmeye talip. Bize iş dünyası destek verirse, işadamlarımızın mağduriyetlerini de gidermek için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

Program, Başkan Mustafa Bastırmacı’ya ziyaret anısına hediye takdimi ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol