Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMİ DEVAM…
 Bahar aylarının gelmesi ile birlikte başlayan çalışmayla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehrin tüm park, bahçe, refüj ve yeşil alanlarında mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda şimdiye kadar yaklaşık 100 bin adet çiçek toprakla buluşturulurken çalışmanın devamında bu sayıya 200 bin adet daha çiçek eklenecek.

Mevsimlik çiçek dikim çalışmalarında şehrimizin iklimi de dikkate alınarak buna uygun çiçek tercih ediliyor. Şehrimizin; modern yaşam alanları, parkları ve yeşil alanlarıyla estetik bir görünüm anlamında emsal teşkil edecek bir kent haline getirilmesi yolunda büyük gayret sarf ediliyor.

Konu hakkında bilgi veren müdürlük yetkilileri: “Dikilen çiçekler, kentin görünümüne farklı bir hava katma amacıyla beraber doğaya duyduğumuz saygının da bir ifadesidir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz mevsime ve çiçeklerin dayanıklılığına göre farklı tür ve renklerde çiçekler dikiyor. Amacımız şehrin daha düzenli, daha yaşanabilir bir hale gelmesidir. Hemşehrilerimizden temennimiz çiçeklerin ve doğanın korunması hususunda daha da duyarlı olmalarıdır.” diyerek sözlerini bitirdiler.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol