Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MERKEL’İN ANASI MARAŞLI MI?
 Merkel’in annesinin Ekmekçi Mahallesinden olduğunu iddia eden vatandaşlar, “Patriot ve Alman askerleri bahane, kadın annesinin doğduğu evi ve toprakları özlemiş, onları görmek istiyor. Maraş’a gelişinin bir başka nedeni de bu!” derken, ziyaretlerini uzatan Merkel’in Pazar günü NATO çerçevesinde Türkiye’ye konuşlandırılan patriotların başında bulunan Alman askerleri ziyaret etmek üzere önce Kahramanmaraş’a geleceği öğrenildi.



NOT:
Haberi güçlendirmek adına bilgilendirmek gerekirse, 1912-1914 yılları arasında Kahramanmaraş’ta bulunan, Gavur Gölü’nü işleten, Ticaret Lisesi ilerisindeki Beyazıtların evini karargah olarak kullanan, hatta kentin ilk hastanesini bu bina içinde ve hemen alt tarafında hamam işleten Almanlar olmuşlardır. O hamama da Gavur Hamamı denilmesinin sebebi budur.


MERKEL Maraşlı mı?

Ziyaret öncesi Kahramanmaraş’ta herkes bu soruyu ve cevabını merak ediyor! Sahiden, Almanya Başbakanı sadece askerlerini ve Kışla’ya konuşlandırılan patriotları merak etti de o sebepten mi geliyor?

Yoksa, senelerdir iddia edildiği üzere, Merkel sahiden Maraşlı mı, yani hemşehrimiz mi?



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol