Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

LİVA DÜĞÜN SALONU AÇILDI
 Haydarbey mah. Tekerek yolu üzerinde, Yeşil Vadi sitesi bitişiğindeki Liva Düğün Salonu TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam’ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışı gerçekleştiren Sağlam, evlenecek çiftlere 3 çocuk tavsiyesinde bulundu.

Kahramanmaraş’ın en modern düğün salonu, Doğan Tehci, Yavuz Nalbantbaşı ve Mehmet Bilici ortaklığıyla kentin hizmetine sunuldu. Renkli görüntülerin sahnelendiği salonun açılışı, kentin siyaset, spor, iş dünyası ve basın camiasını bir araya getirdi.


TEBİNA İNŞAAT’IN AÇILIMI

Düğün salonu 3 ortaktan oluşurken, TEBİNA’nın açılımı şu şekilde; Tehçi’nin Te’si, bilici’nin Bi’si, ve Nalbantbaşı’nın Na’sı birleşince, ortaya bu anlamlı isim çıkmış. 2 ayrı salondan oluşan salonun mimarı da, yine hemşehrimiz Kübra Olgar.

Salon, bin ve 500 kişilik olmak üzere toplam 1.500 kapasbiteli olurken, 30 uzman personel yeni evlenecek çiftlere hizmet verecek.

Salonun genel müdürü ise, tecrübesi ile tanınan Mutlu Deniz.


AÇILIŞ VE KONUŞMALAR

Adını Peygamber Efendimizin sancağından alan salonun açılışını gerçekleştiren, TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Maraş düğünlerinin şenlik havasında geçtiğini belirtti. Bu mutlu ortamların sağlanması için böylesi güzel mekanlara ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

“Bizim düğünlerimiz geleneklerimize, göreneklerimize uygun olarak şenlik havasıyla yapılır. Gönüller düğünlerde bir olur. Bu güzel salonumuzun da böylesi düğünlere ev sahipliği yapmasını temenni ediyoruz. Burada evlenerek hayatlarını birleştiren çiftlerimizden de başbakanımızın tavsiyesi olan 3 çocuk bekliyoruz. Salonun yapımında emeği geçen işçisinden patronuna kadar herkesi kutluyorum.” diye konuştu.


YENİ EVLENECEKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise salonun yapılması için büyük emek verildiğine dikkat çekti. Poyraz, “Doğan bey, Mehmet bey ve Yavuz bey büyük emekler vererek burayı açtılar. İnşallah burası birbirinden güzel düğünlere ev sahipliği yapar. Yapılacak olan düğünlerle saadet dolu yuvalar kurulur ve vatanına, milletine faydalı nesiller yetişir. Emeğiniz zayi olmasın diyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Derken, Defterdar Osman Koçaş da, biryıhl önce işletme ortaklarından Doğan Tehçi ile konuşurken, projeyi kendisine aktardığında pek inanamadığını, ancak  bu hayali gerçeğe dönüştürdükleri için emeği geçenleri tebrik etti, bol kazançlar ve rızıklar diledi.

Daha sonra, TBMM Başkanvekili Sağlam, Başkan Poyraz, Defterdar Osman Koçaş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay tarafından açılış kurdelesi kesildi.

 

KATILIM OLDUKÇA BÜYÜKTÜ, İLGİ ÇOKTU

Törene, ayrıca, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av.Fırat Görgel, Kahramanmaraşspor yönetim kurulu üyeleri ve spor camiasının önemli isimleri, tanınmış işadamlarından Haluk Şerbetçi, hatırı sayılır işadamı Mehmet Beşen, KASİAD Genel Sekreteri Ahmet Görgülü, işadamı ve eski Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Arıkan,  MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, güneyin incisi, Beyoğlu beldemizin başarılı belediye başkanı Osman Okumuş, Aksu Televizyonu genel müdürü Cüneyt Beyit ve Yardımcısı Erol Öner, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Topçuoğlu, Ilıca belediye başkanı Remzi Demir, yine Ilıca eski belediye başkanlarından, böğürtlen yetiştiricisi Cuma Karalar,  belde belediye başkanları, eski belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, esnaf oda başkanları, belediye meclis üyeleri, AK Parti ve MHP idarecileri ile yüzlerce davetli yanında, yerel ve ulusal medyanın temsilcileri katıldı.

Tören, kokteyl ve müzik dinletisi ve çok zengin ikramlar ile son buldu.


 














  



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol