Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

KULAKLARIN PASI SİLİNDİ
 Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kurtuluş Konseri’ne Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Eşi, Vali Vekili Dr. Erkan Bulgan ve Eşi, Vali Yardımcısı Mustafa Anteplioğlu ve Eşi, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Kahramanamraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ile belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, bazı daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.



Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan’ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle davetliler kimi zaman hüzünlenip, kimi zaman türkülere eşlik ettiler.


Daha sonra sahne alan Grup Eşref Vakti’nin birbirinden güzel seslendiği parçalarla davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar.


TRT Müzik Kanalından canlı olarak yayınlanan konserin sonunda Vali Vekili Dr. Erkan Bulgan ile Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, sanatçılara bakır işi kayık tabak ile çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol